Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ricco_hun #3 üzenetére

mert ezek nem otthoni felhasználásra kellenek, és könnyebb kicsikből összelegóztatni a vásárlóval a megfelelő méretet mint egyben legyártani ezerhatszáznyolvanhárom egyedi méretben egy-egy darabot. mert az állomásra kéne 5x4 a bevásárlóközpontba 2x3 a másik boltba csak 2x3 és így tovább... így mindenki összerakja a megfelelőt az igényeinek.

nem mellesleg gyártástechnológiai problémák is adódhatnának mondjuk, mert a jelenlegi gépsorok nem a falnyi méretű kijelzőkre vannak méretezve, továbbá a kihozatal is viszonylag alacsony lenne, ha hibás valami akkor az egész kuka.

szerintem értelmetlen lenne ezeket egyben gyártani, a 0 káva meg azért para mert akkor a ledeket neccesen lehetne mondjuk betenni, hátulról meg homogén megvilágítást biztosítani azért elég necces lenne ilyen fényerő mellett. szerintem ez már egészen jól néz ki, abszolút nem zavaró a keret legalábbis számomra, kíváncsi vagyok mikor lesz asztaliból otthonra szánva ilyen adottságokkal monitor... gondolom nem jövőre...

[ Szerkesztve ]

• elefant

őstag

válasz Ricco_hun #3 üzenetére

hát sokkal rugalmasabban lehet használni sok kicsit mint egy baszott nagyot. gondold el, hogy ezt beüzemelheted egy kirakatban éppúgy, mint egy vasútállomáson vagy reptéren. Ráadásul logisztikai szempontból sem mindegy, a kicsit nyilván könnyebb szállítani, adott esetben belefér egy személyautóba is néhány darab.

Új hozzászólás Aktív témák