Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Hajrá LG
-
marcias
őstag
Nem rossz ez már! Persze a legjobb a 0mm lenne, de a korábbi megoldásoknál ez lényegesen jobb.
-
brd
nagyúr
Vajon miért nem egy vékony plexi (vagy üveg, a tököm tudja, melyik az egyszerűbb) lencsével oldják meg azt a pici nagyítást a kijelzők előtt (mármint mindegyik előtt egy-egy), hogy pont a széléig érjen a kép, hiszen 0 úgysem lesz a jelenlegi megoldással, mert ott a háttérvilágítás/érintkezők/kitudjami?
The only real valuable thing is intuition.
-
Tripower
tag
Egy ilyen kis kijelzö nálam is elmenne és ki is dobnám a piros junos-t.....
-
Boxi88
őstag
válasz TESCO-Zsömle #32 üzenetére
Értem, tehát még a teljesen káva nélküli tv-re és monitorra várni kell egy pár évet... De marketingnek jó volt az is
-
TESCO-Zsömle
félisten
A keret nélküli TV-nek is van kávája. Ott az a poén, hogy a panel síkban van a kávával, és egybe van fóliázva, így kikapcsolt állapotban nem mondod meg, hogy hol ér véget a keret, és hol kezdődik a panel, mert gyakorlatilag egy összefüggő, egyenletes síkot alkotnak.
Ennyi az egész. Marketing.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Boxi88
őstag
Kicsit régebben még a keret nélküli monitorról olvastam cikket, ehhez képest még mindig keretes monitorokat gyártanak, miért? Ennyire tele vannak a raktárak?
-
__Psion__
tag
Nem zavar a másfél centis káva sem, igaz nem játékra és nem filmnézésre használom a gépet. Mindenesetre, ha elérhető árban hozzáférhető lenne egy ilyen monitor, megfelelő paraméterekkel, biztosan figyelembe venném a káva vastagságát.
4mm már elképesztően vékony... tény, hogy van fekete csík.
De az már nagyon keskeny, gondolj bele mekkora is 4mm...╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛
-
törölt tag
-
törölt tag
a műanyag káva alatt vannak a ledek és egyéb más okosságok, ha leveszed a burkolatot nem csak a panel marad ott... nem kamu, meg lehet cisnálni, de ettől még ha összetolod a valós kijelzőfelületek között akkor is marad cucc akármit csinálsz. persze nem akkora mint a burkolat, de ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Fotós ismerősömék megcsinálták, hogy egyszerűen csak leszedték a káváját 2 TFT monitornak és összetolták.Bár nem láttam személyesen, szerintem nem kamu. Akkor nemértem miért szopódnak itt a kávával?
-
aktív tag
ezekkel már nem tudod megcsinálni, hogy "ne szarj a monitorra, csak a kávájára".
Peace is a lie, there is only passion...
-
Angel1981
veterán
Ez is zavaró még!
-
törölt tag
nem feltétlenül. miért kéne az üzleti szegmensnek a speciális igényeire kifejlesztett termékéből az asztali monitorokra vetíteni bármit is? teljesen más célcsoport teljesen más pénztálcával...
csak egy halk példa: orvosi monitorok. amin most írok az 3 megapixelt tud, és annyi szürke árnyalatot amennyit egy jobb asztali színesben. ettől még nem lesz ez az asztali vonalba bevezetve soha. és vannak ennél durvább cuccok ilyen felhasználásra.
a minimál káva ettől függetlenül még jöhet asztaliba is, sőt szerintem lenne is rá piac megfizethető áron, de ez még rettenetesen a jövő zenéje...
-
Mappa
addikt
áhhh nagyon durván néz ki
nem kötelező megadni
-
törölt tag
Szinte hihetetlen hogy mire képes egy jó reszelő
Tényleg, minél vékonyabb a csík annál zavaróbb
-
félisten
9xFullHD felbontás, van hova fejődnie még a VGA-knak...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
misx
senior tag
Mit nekünk 3D, videófalat a népnek!
-
Воланд
titán
Nem otthoni felhasználásra? Végre van normális monitor ati eyefinity-hez és lehet nyomni a crysist 3/6 monitoron anélkül, hogy zavarná az embert a monitor kerete.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Taky
senior tag
Alakul ez, még -4 mm és jó is lesz!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
lujó55
addikt
Valamiben elsőnek kelle lenni, amin a konkurenciának lehet csámcsogni és meetinget összehívni, bezzegezni
Olyan ez, mint a guiness rekord: találj olyat, amit más nem csinált még és hú, de vagány vagy! Pl. egy lábon korcsolyacipőben, sötét napszemüveggel és szívószállal a szájban Arany Jánost olvasni vasútállomáson. Öt perc után máris rekorder vagy. -
Zanik
addikt
Értelmesebb fejlesztéseket nem találtak a gyártók? Inkább jobb minőségű elérhető árú paneleket kéne gyártani!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Z0mbi
senior tag
válasz bitblueduck #4 üzenetére
Hat ha nem is nulla mm de annal semmi kepp sem tobb mint ket pixel kozotti tavolsag
(amig a fekete vonal az illesztesnel latszik addig nalam tok8 hogy 10cm vagy 5mm...) -
törölt tag
mert ezek nem otthoni felhasználásra kellenek, és könnyebb kicsikből összelegóztatni a vásárlóval a megfelelő méretet mint egyben legyártani ezerhatszáznyolvanhárom egyedi méretben egy-egy darabot. mert az állomásra kéne 5x4 a bevásárlóközpontba 2x3 a másik boltba csak 2x3 és így tovább... így mindenki összerakja a megfelelőt az igényeinek.
nem mellesleg gyártástechnológiai problémák is adódhatnának mondjuk, mert a jelenlegi gépsorok nem a falnyi méretű kijelzőkre vannak méretezve, továbbá a kihozatal is viszonylag alacsony lenne, ha hibás valami akkor az egész kuka.
szerintem értelmetlen lenne ezeket egyben gyártani, a 0 káva meg azért para mert akkor a ledeket neccesen lehetne mondjuk betenni, hátulról meg homogén megvilágítást biztosítani azért elég necces lenne ilyen fényerő mellett. szerintem ez már egészen jól néz ki, abszolút nem zavaró a keret legalábbis számomra, kíváncsi vagyok mikor lesz asztaliból otthonra szánva ilyen adottságokkal monitor... gondolom nem jövőre...
[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
hát sokkal rugalmasabban lehet használni sok kicsit mint egy baszott nagyot. gondold el, hogy ezt beüzemelheted egy kirakatban éppúgy, mint egy vasútállomáson vagy reptéren. Ráadásul logisztikai szempontból sem mindegy, a kicsit nyilván könnyebb szállítani, adott esetben belefér egy személyautóba is néhány darab.
-
bitblueduck
senior tag
Szerintem 0 mm lenne az elfogadható, úgy hogy kb szintén 0 mm helyközzel lehessen fölé mellé rakni a következőt. Akkor több értelme lenne 2, 3, 4... monitornak is. Mevalósítható, csak mi vásárlók még nem érdemeljük meg, nem fogyott elég a mostani sz_rból.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Ricco_hun
senior tag
Miért a sok kicsit erőltetik, miért nem az egy nagyot? Tényleg érdekelne. (mer' akkor nem lehetne játszani a "kinek vékonyabb a kerete" című játékot )
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Morden24
nagyúr
A videofalas felhasználás abszolút nem érdekel, viszont hihetetlenül ütős dizájnja lenne egyetlen panelnek is egy megfelelően elrendezett környezetben. Nekem nagyon bejön
Sectumsempra - For Enemies
-
aram01
nagyúr
ilyet kéne rádugni itthon az 5970-emre (sajnos az sincs)
kíváncsi leszek az árazásra és a paraméterekreIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest