Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Profik elönyben,nem gondolnám,hogy sok háztartásban ott lenne a számítógép mellett
-
bteebi
veterán
Hát egészen elképesztő sebessége van
. Ha az otthoni szkennerem fele, vagy akár csak harmadekkora sebességgel tudna szkennelni, pláne duplexben, akkor nagyon elégedett lennék
.
-
jerry311
nagyúr
Azt hitted...
Amíg a szerződések papíron készülnek és ott is írják alá őket, addig nagyon sok olyan cég lesz, ahol szükség van ilyenre. Én csak kisebb cégnél dolgoztam, ahol csak nap 100-300 levél érkezett, de azt mind szkennelték az iktatáson.
Ugyanígy a legtöbb szolgáltató cég is aláíratja a szerződést és utána megy a szkennerbe. Ha már megvan elektronikusan, akkor meg valamelyik iratkezelő céghez vagy a saját irattárba.Még mindig gyakori a papír alapú levelezés, főleg amíg az egyetlen értelmes forma a tértivevényes ajánlott, minden mást leszarnak a nagyobb szolgáltató cégek.
-
Ma már nem nagyon van ezekre szükség, hacsak nem akarnak nagyon régi dolgokat digitalizálni, esetleg lopni.
-
Móci
addikt
Jó cucc, s bizony, sok cégnek eléggé életmentő lehet, bár valóban nem olcsó. De ha kell, akkor kell.
-
tisvol
aktív tag
Huhhh....horror áron van. Segítséget kérek, mert nem nagyon tudom az ilyen berendezéseket hol elhelyezni.Hol lehet ilyenre szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az imageFORMULA DR-6010C A4-es méretű színes dokumentumokat kezel.
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest