Itt a szupergyors Canon lapolvasó

A Canon bejelentette az imageFORMULA DR-6010C névre keresztelt dokumentumbeolvasót, mely színes dokumentumkezelési képességei mellett rendkívül gyors feldolgozást kínál a vállalatoknak.

Az új lapolvasó fejlesztésénél a vállalat a gyorsaságot és az energiatakarékos működést tartotta szem előtt. Az imageFORMULA DR-6010C ennek megfelelően az A4-es méretű színes dokumentumokból percenként 60 lapot is beolvas 200 dpi-s felbontás mellett, 300 dpi-nél ez a mennyiség 42 lapra, azaz 84 képre csökken. A terhelés mellett 30 wattot fogyasztó készülék képes az automatikus méretészlelésre, a ferdén adagolt dokumentumok korrigálására, valamint az automatikus színfelismerésre, illetve a lyukasztási helyek eltávolítására.

Az elölről adagolható, U alakú beolvasási pályának köszönhetően a felhasználók a gép elülső részén vehetik ki a beolvasott oldalakat. A berendezés akár 100 lapos kötegeket is képes teljesen automatikusan, egy műveletben kezelni, sőt a sérülékeny vagy vastag dokumentumok érdekében a DR-6010C az egyenes papírpályát is támogatja.

A 6,5 kg-os imageFORMULA DR-6010C terhelhetősége napi szinten 5000 oldal lehet. Az USB 2.0 és SCSI-3 interfésszel rendelkező termékhez a Capture Perfect 3.0 szoftver jár, míg az ISIS és TWAIN illesztőprogramok a Windows 2000, XP és Vista operációs rendszerekre érhetők el, de hamarosan lesznek Windows 7-tel kompatibilis meghajtók is. A lapolvasóhoz igény esetén választható vonalkód-felismerő modul is.

A Canon imageFORMULA DR-6010C egymillió forint körül kapható Magyarországon. A gyártó bejelentette a kistestvérét is, mely DR-4010C jelzéssel került az üzletekbe. A gyengébbik modell kisebb teljesítménnyel és felbontással rendelkezik, így némileg olcsóbban, 850 000 forint körüli áron vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés