- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem csak annyi, hogy a második "nagy" partíció direkt valami nem szabványos módon van létrehozva + encryptelve, hogy csak a wd szofvereivel lehessen hozzáférni.
Én egy linuxban megnézném fdisk-el hogy mit látni a diskből, vélhetően kiderül a turpisság. Aztán gyalulnám a fenébe az egészet. Eddig egyetlen speciális esetet láttam ami firmware szinten avatkozott be a működésbe, de az egy WD black dual drive volt, ami 1db sata csatolón keresztül 2db fizikai disket mutatott az os-nek (1db hdd-t, és 1db ssd-t). Na oda kellett mindenképpen driver, meg támogatás, mert máshogy nem tudott működni a egyáltalán.
A többinél általában csak telepakolják az agyatlan szoftvereikkel az amúgy közönséges, mezei hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest