- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- 3DMark (2013) eredmények
- Apple asztali gépek
- Kompakt vízhűtés
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Nem értem hogy ez hogy jön a témához, most akkor az angol fillérbaszó tehát LEGO-t is kevesebbet vásárolnak arányaiban mint itthon?
Továbbra sem értem hogy mit próbáltok elmondani, az eredeti állításom az volt, ha nálunk is megveszik a legót
(pedig kurva drága) akkor az angolok sokkal inkább megtehetik mindezt.
Attól hogy ott élsz az mennyiben támasztja alá az állításodat? -
atus72
őstag
Na mindegy, elbeszélünk akkor egymás mellett, vagy én értettem valamit félre
Ha egy helyen a reálbér az jóval magasabb mint nálunk, akkor kijelenthető hogy ugyanazt a terméket könnyebben veszi meg a magasabb reálbérrel rendelkező emberke, jelen állás szerint itt többszörös szorzóról beszélünk, én így értettem. Ehhez semmi köze annak hogy ismered az angolokat, ilyen alapon 1 fontot is meggondolnak hogy mire költik el nem? -
atus72
őstag
Próbálj az ellenkezőjéről meggyőzni. A 36e Ft az ismerve a LEGO árait még akár itthon is "elfogadható" ár, Londonban kicsit többet keresnek, azzal meg ne gyere hogy de a lakhatás meg minden drágább mert a végén ott tartunk amiről ez egyik Facebook-os olimpiás okoskodó próbálta meggyőzni hogy itthon már többet lehet keresni mint Londonban .
-
atus72
őstag
Na megvilágosodtam, elsőre azt gondoltam hogy elírás ez a 4502db, mert hogy a video alapján azt hittem (pár hónapja már láttam) hogy elkészíti a képet és pont annyit kis kockát becsomagol, majd kiköpi a papírost meg a dobozt az automata.
De nem erről van szó, hanem előre gyártott csomagot ad, mindegyik színből 900db-ot, egy 48x48-as alaplapot meg egy kiszedő szerszámot és így jön ki a 4502 (5*900+1+1).
Elég sokat foglalkoztam a témával az utobbi időben és bizony azt kell hogy mondjam, hogy ha ennyi kis elemet adnak akkor bizony ez ez nagyon jó ár, ha valaki megnézi a BrickLinken a 1x1-es plate-ek árait akkor azt látja hogy 15-25Ft között mozognak, itt meg kijön 8Ft-ra és még egy baseplate-t is kapsz ami önmagában 3000-3500Ft, szóval ez egyáltalán nem drága készlet, sőt!!! -
atus72
őstag
Amúgy londoni viszonylatban ez lófasz pénz, nekünk nem
-
atus72
őstag
48x48-ból hogy lesz 4502 db?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest