Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elkezdtem iPhoneon, de folytatnám iPaden viszont letöltés után bejelentkezve nem látom a mobilon létrehozott karaktert a tableten. Csak kéne ennek így működnie nem?
-
-
Na nálam már elérhető mobilon.
3.5 GB -
Dr. Akula
félisten
Igen, 30 naponta van online ellenőrzés. Tudtommal nincs benne classic mód (LOD előtti), így nálam online nélkül is kiesett. Itt classicnak csak a régi pixeles grafikát nevezik, ami nyilván nem ugyanaz.
-
realfalcon
csendes tag
És itt vannak a Magyar diablo játékosok: https://www.facebook.com/groups/diablomagyarorszag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dr. Akula #17 üzenetére
De ez már nem a 3-ra hasonlít hanem egy MMO-ra, ami a mögöttes rendszereket illeti. Ha jól vettem ki akkor vannak közös felszíni területek ahol együtt vagy x másik játékossal, de dungeonbe egyedül/csapattal mész. Meg raid is lesz amibe mindenképp több játékos kell.
A honlapjukon van server lista is régiónként, úgy lesz mint a WoW-ban a realmek. PH tagoknak is kéne egyet választani indulás előtt.
-
himpike
aktív tag
Hát beletekergetve sem ütötte át az ingerküszöbömet. Kb mindenhol ugyanaz, látótáv nulla. Szerencsére "ingyenes".
-
Dr. Akula
félisten
Gondolom ez is csak online only lesz, mint a diablo 2 resurrected.
-
Montanaxy
aktív tag
Durván jól néz ki, jobban szerintem, mint a 3.
-
korren
aktív tag
Még jó hogy a kezdetektől előregisztráltam a Google Play-en Android-on...
Gondoltam naivan, hogy lesz béta, esetleg alfa teszt, early access, de nem, kapjuk egyből, egészben, frissen.
Egyrészt minek csináltak rá előregisztrációt, totál feleslegesen, másrészt remélem nem lesz egy bughalmaz, ezzel összefüggésben.
-
wjbhbdux
veterán
Már lehet elő-tölteni battleneten. 26GB WTF Blizzard
-
Daelion
őstag
Sima cooldown van rajta.
Lesz benne pay2win félre értés ne essék de aki csak casual szinten akar játszogatni vele arra jó lesz. 'pay2win nagy része is inkább PvP-re igaz'Wudijo 'egyik régi motoros top tier D3/ARPG játékos' rakott fel pár videót amiben elmagyarázza Immortal rendszereit amit eddig tudni lehet de itt van konkrétan a p2win téma:
[link]Engem is csak nagyrészt sztori meg kis időtöltésre érdekel a játék teljesen ingyen, arra jó lesz így mellékesen többet nem is várok tőle.
'ugyan ilyen alapon játszom egy másik netes mobil játékot 2 éve, 1 forintot nem költöttem rá'
-
KISDUCK
addikt
Majd a lootoknál lesznek kis reklámok és sose tudod bezárni mert az x mindig belelóg a másik reklámba és már dob is át böngészőbe hogy megnézd az új top 10 life hacket meg tengerimalacoknak készült sminkkészletet. Boss fight közben meg lesz egy az egész képernyőt beborító reklám ami közben a fight nem áll meg, ha befizetsz 0,99 euró centet akkor majd csak a harc végén dobja be azt a reklámot.
-
wjbhbdux
veterán
Ha elfogy a 3 potion fizetni kell vagy várni pár órát amíg megfőzi az új adagot vmi npc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400