- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
#93187072 #10 üzenetére
Most hirtelen én sem látok, de szokott lenni nekem, pl. a promóciók fülön, a legfelső email helyett egy ugyanúgy kinéző hirdetés szokott lenni.
(#11) DeFranco
nem azt mondom hogy nem lehet, hanem hogy nem feltétlenül éri meg az erőforrást, hogy kiszűrd a forráskódból, hogy mi a reklám és mi nem, ha pl. folyamatosan változó class ID-k és egyéb hasonló dolgok nehezítik a szűrést. Példának okáért a decemberi prohardveres ultra-annoying felugró banner - nézegettem egy darabig, aztán meggyőztek.
Félreértés ne essék, a youtube videókat én is blokkolom minden lehetséges platformon, mert az nem élvezhető, hogy 3 perces videók közé beraknak (általában mindig ugyanazt az egy darab, pl. aboutyou) fél perces reklámokat.
Csak arra írtam, akik ilyen nagyon okosnak képzelik magukat mert letöltöttek egy böngésző bővítményt, hogy "höhö nincsenek is reklámok a jutubon", hogy ez csak addig tart, amíg megéri nekik így is. Plusz rohadt unalmas minden hasonló témánál ezt olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új szabályok csak a rövid videókra vonatkoznak, és a különösen zavaró megoldásokat szűrik ki velük.
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest