- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Tetszetos, foleg sotetben. Szep munka
-
őstag
Nekem egyből a vasember ugrott be a modról. Szerintem azért eltalálta,egész jó lett,főleg sötétben.
-
Liudvikas
tag
nekem már az is megérne 16 Xbox árát, hogy piros helyett kék LEDet kapjon!
ja, mégse.értem én,hogy elég nagy divat is lett ez a Marvel téma.. de ez 15 év felett komolyan lázba hozzon valakit..
-
banhammer
veterán
Szép is meg nem is.
Olyan mintha az MS adta volna ki az Ironman valamilyen apropójából.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tomesto
aktív tag
3200 dollárból pár xboxot lehetne venni...nem kevés pénz.
Nekem nem tetszik...:S -
mepet
addikt
Hát ez általam szubjektíven megítélve szépen szólván "nem szép".
Ha nagyon akarjátok, nevezhetjük Irongay modnak, bár szerintem ezzel az arany előlappal szimplán cigányos.[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
Ez tényleg inkább Irongay, ahogy az elsők között is írták.
Nekem elsőre a Star Wars skines eredeti kiadás ugrott be, az is ilyen vásári volt. Annak az arany színnek rendesen mellényúlt, nagyon elüt a piros/vörös festéstől.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
G.I.JOE
senior tag
válasz WolfheartGR #33 üzenetére
De csak arról van szó, hogy előkerült! Tehát már régen megvolt, inkább elfelejtették és most előkerült!! Éljen ...
-
Gergosz2
veterán
válasz WolfheartGR #35 üzenetére
lol
ez tényleg 2010-es , csak ugye akkor a kutya sem törődött vele mert nem ment a moziban a bosszúállók
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
WolfheartGR
őstag
A cikkben szereplő gépről egy videó.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Angel1981
veterán
Jól néz ki!
-
WolfheartGR
őstag
Napokban???? Valamikor 2010-ben vagy mikor. Google a barátom.
Ez is jó és ez sem a napokban került elő.
Videó.[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Ps Vita
őstag
Több mint háromezer zöldhasú??Azszép
-
Sz.Miki
őstag
Szép is ez az NDK piros
Az elgondolás nem rossz, de a megvalósítás (anyaghasználat) gusztustalan.
Sötétben tetszetős.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
3200 dollár egy gari nélküli boxért? Gondolom felnyitotta úgyhogy ugrott az MS gari
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
waithEard
őstag
válasz TazLeacher #15 üzenetére
Ha bottal ütnek én sem, de amúgy elég 1értelmű, még nekem is, pedig nem gerjedek a szuperhősökre....
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
aram01
nagyúr
jó ez a bosszúállók !
10 perc után kiakartam menni a mozibólIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ramoss
tag
Ez nagyon szééép!Nekem Hulk-os kellene
Ramoss felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem akkor lenne fer blamálni ha valaki innen jobbat tudna vagy tud felmutatni, addig ez a sok beszólás csak irigykedés vagy mindenki nevezze aminek akarja.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha bottal ütnek, akkor sem mondtam volna meg róla, hogy ez Iron Man...ez majdnem annyira béna, mint a (gyári) Star Wars Mod.
-
eight
senior tag
Azt hiszem a Németek után most az USA-ban is a Motorola javára döntött a bíró, azaz hogy ki kell vonni forgalomból a konzolt. Most az van hogy az Obama vagy visszadobja vagy nem (gondolom vissza fogja), de azért érdekes történet ez a Google vs Microsoft csata
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Silentfrog #11 üzenetére
Simán, csak az alábbi dolgok hiányoznak:
-szerszámok
-idő
-tapasztalat<< Heimdal >>
-
Tibor_560sec
aktív tag
Tanulómunka ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ennyiért nekiállok én is moddolni.
<< Heimdal >>
-
dani993
senior tag
*Avengers
-
Malarwen
csendes tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #5 üzenetére
Ja, meg elrohad a belseje a neutron károsodástól, mert ez még a "hagyományos" A.R.C reaktor.
[ Szerkesztve ]
"A néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt!"
-
lujó55
addikt
olyan szép piros!
régen volt egy ilyen szinű telefonunk. egy igazi tárcsázós. na ahhoz passzolna -
Bazunga
tag
Elég béna.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Van hozzá Jarvis- is?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Malarwen
csendes tag
3200 ropogós zöl'hású....lehet megéri moddolni?
Itt nagyon nem a mod értékéről/kreatívságáról van szó, csak bejött neki a népszerű vaskrapek.
"A néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt!"
-
PC-rev-RM
tag
Hány éves a gyerek? Látta már a filmet? Ez így inkább Irongay-mod, b+.
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
G.I.JOE
senior tag
Azon kívül, hogy újrafestette, meg az oldalára felrakott egy ilyen bisz-baszt, nem egy nagy mod. Persze én annak is örülnék, ha ilyet tudnék csinálni, de most nem ez a téma.
-
XtremLor
őstag
A szinvilag az biztos vasemberre hajaz, de a vegeredmeny nekem nem tetszik a szinekkel lehetett volna kicsit meg varialni feldobni, mert igy......
"Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Fractal Design Lumen S24 RGB V2 vízhűtés,AMD és Intel lefogatóval,dobozában,tartozékaival!
- Új Intel NUC12WSHi7 ház hűtőrendszerrel (NUC12WSH)
- Cooler master C700M
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest