- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Minek? Nem az a fontos, hogy megy és kész? Nézd meg Demagóg által linkelt prosit. Csillog, villog, vagyis eladható a termék. A többire meg ki nem .......?
Az igazság az, hogy utálom a gyártók ilyen gondolkodásmódját. Csak amíg a felhasználók többsége nincs tisztában azzal, hogy mit vesz, addig a gyártó hozzáállásán sem lehet változtatni. Van így is bevétel? Igen! Akkor minek változtasson?
-
ddekany
veterán
"ellátható jelszavas védelemmel, és a gyártó particionáló szoftvert is mellékel hozzá"
Ezt annyira imádom... mert az ember nem tudhatja, hogy ez annyiból áll-e, hogy adnak hozzá TrueCrypt-et (vagy hasonlót), amit egyébként is bárki letölthet ingyen, és bármelyik pendrive-ra felteheti... Csak persze olyan idegen gépen nem fog menni, ahol nem vagy adminisztrátor. Na ezért vannak a valóban titkosításra kitalált pendrive-ok, de azt általában nehéz kitalálni, hogy arról van-e szó...
-
szab.tam
nagyúr
sebességről semmi?
-
milanscs
aktív tag
Nekem ilyen van.
Ez valamivel kisebb...
-
Findzs
addikt
ha valóban iratkapocs méretü lenne akkor az usb-nek csak kb. a fele széleségét használná ki
ez csak marketing
hajtogatok egy pendrive méretü iratkapcsot drótbol mellérakom a pendrivét és azt mondom hogy iratkapocs méretü
gyenge reklám nagyon -
kiskegyed
aktív tag
Nekem ilyen memóriakártyám a telómban és a PCbe is bele tudom dugni a mellékelt adapterrel, ami nem nagyobb a gémkapocsnál
http://www.depo.hu/sandisk/sdsdqr-8192-a11m -
littlelion21
addikt
Ha valaha is lesz ilyenem, a macskámat távol kell tőle tartanom...
Kellemetle lenne pár száz mega könyvelést/nyilvántartást macskaszarból előkaparni... -
.mf
veterán
Hasonló méretű pendrive-ok már eddig is voltak, ebben mi olyan különleges, hogy hír lett belőle? Sztem pontosan ugyanilyet már láttam is, csak más gyártó logója volt rajta...
-
dekoninck
aktív tag
Nyihhh, nekem is ilyesmi meretu cuccom van vagy ket eve, csak zold es Sony van rairva... van egy haromszor akkora tokja, hogy veletlenul le ne nyelje az ember.
(microvault usm-h) Most tudtam meg, hog 1.5 gramm...aszongya a honlap:
Keep away from children. If swallowed, promptly see a doctor. -
crue
őstag
30 gramm? Mitől ilyen nehéz? Már a méretéhez képest...
-
Imy
veterán
Ezzel már régebben kijött a Kingmax Super Stick, Én 2006 oktoberében vettem.
-
nap
addikt
Nekem is van ilyen nagymeretu iratkapcsom.
Mellesleg egy fickonal lattam olyat mar negy eve, aminek 2:1 volt az oldalaranya. (A rovidebbik oldal adott, ugye)
-
FlekkeN
aktív tag
Mekkora iratkapocs!
-
róland
veterán
Ez kisebb: [link]
-
Gonosz15
aktív tag
Na ezt se annak találták ki aki hajlamos elhagyni a kis dolgokat..
Egyébként jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest