Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

liksoft nagyúr Minek? Nem az a fontos, hogy megy és kész? Nézd meg Demagóg által linkelt prosit. Csillog, villog, vagyis eladható a termék. A többire meg ki nem .......? Az igazság az, hogy utálom a gyártók ilyen gondolkodásmódját. Csak amíg a felhasználók többsége nincs tisztában azzal, hogy mit vesz, addig a gyártó hozzáállásán sem lehet változtatni. Van így is bevétel? Igen! Akkor minek változtasson? 
- 

ddekany nagyúr "ellátható jelszavas védelemmel, és a gyártó particionáló szoftvert is mellékel hozzá" Ezt annyira imádom... mert az ember nem tudhatja, hogy ez annyiból áll-e, hogy adnak hozzá TrueCrypt-et (vagy hasonlót), amit egyébként is bárki letölthet ingyen, és bármelyik pendrive-ra felteheti... Csak persze olyan idegen gépen nem fog menni, ahol nem vagy adminisztrátor. Na ezért vannak a valóban titkosításra kitalált pendrive-ok, de azt általában nehéz kitalálni, hogy arról van-e szó... 
- 

szab.tam nagyúr sebességről semmi?  
- 

milanscs aktív tag Nekem ilyen van.  Ez valamivel kisebb...  
- 

Findzs addikt ha valóban iratkapocs méretü lenne akkor az usb-nek csak kb. a fele széleségét használná ki 
 ez csak marketing
 hajtogatok egy pendrive méretü iratkapcsot drótbol mellérakom a pendrivét és azt mondom hogy iratkapocs méretü
 gyenge reklám nagyon 
- 

hbbalint aktív tag Nekem ilyen memóriakártyám a telómban és a PCbe is bele tudom dugni a mellékelt adapterrel, ami nem nagyobb a gémkapocsnál   
 http://www.depo.hu/sandisk/sdsdqr-8192-a11m
- 

littlelion21 addikt Ha valaha is lesz ilyenem, a macskámat távol kell tőle tartanom... 
 Kellemetle lenne pár száz mega könyvelést/nyilvántartást macskaszarból előkaparni...
- 

.mf veterán Hasonló méretű pendrive-ok már eddig is voltak, ebben mi olyan különleges, hogy hír lett belőle? Sztem pontosan ugyanilyet már láttam is, csak más gyártó logója volt rajta... 
- 

dekoninck aktív tag Nyihhh, nekem is ilyesmi meretu cuccom van vagy ket eve, csak zold es Sony van rairva... van egy haromszor akkora tokja, hogy veletlenul le ne nyelje az ember. 
 (microvault usm-h) Most tudtam meg, hog 1.5 gramm...   aszongya a honlap: aszongya a honlap:
 Keep away from children. If swallowed, promptly see a doctor.
- 

crue őstag 30 gramm? Mitől ilyen nehéz? Már a méretéhez képest... 
- 

Imy veterán Ezzel már régebben kijött a Kingmax Super Stick, Én 2006 oktoberében vettem.  
- 

nap addikt Nekem is van ilyen nagymeretu iratkapcsom.  Mellesleg egy fickonal lattam olyat mar negy eve, aminek 2:1 volt az oldalaranya. (A rovidebbik oldal adott, ugye) 
- 

FlekkeN aktív tag Mekkora iratkapocs!    
- 

róland veterán Ez kisebb: [link] 
- 

Gonosz15 aktív tag Na ezt se annak találták ki aki hajlamos elhagyni a kis dolgokat.. 
 Egyébként jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EAFC 26
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 480-500-512 gb sata SSDk
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

aszongya a honlap:
 aszongya a honlap: