- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #34 üzenetére
Igen. Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad''. Hat ugylatszik sikeresen, szarra buknak az emberek.
$40 havonta? Na ne nevetettes, a legtobb amerikai $40-120-at fizet a havi elofzietesert havonta, $40 az loszar egy honapban. Mintahogy egy normlais telefoner kiadni $4-5-600-at.
Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik.../
A BT-vel semmi gond nincs, viszont szeretnem tudni, viszont hany iPhone-al volt dolgod az elmult honapban, vagy Te is csak divatbol dobalod a szart, mint az osszes anti-Apple propagandas ember, vagy mint a sok lajoska a Microsoftra? /Nemlattam/fingomsincshogymukodik/biztoscsakszarlehetmer'apple'/.
De tudod mit /nem erdeke hiszel-e nekem vagy sem/, itt ahol eddig a legtobb iPhone-t eladtak, kb 4-5 rossz velemenyt hallottam/olvastam, abbol a parszazezerbol amit eladtak.
Szoval annyira szar csak nem lehet.
ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/?/ de itt az USA-ban, ez a legalapabb es legolcsobb csomag es kurvara megeri.
ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx. -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #28 üzenetére
''-drága
-túlhájpolt
-árához képest szűk szolgáltatás kínálat
-erősen szolgáltatófüggő...''
Draga: Attol fugg hol nezzuk. Magyarorszagon, magyar fizetesekhez kepest az. Engem nem erint.
Tulhajpolt: Nem ertem.
Szuk szolgaltatas? Igen, nem tokeletes, de folyamatosan dolgoznak a frissiteseken.
Szolgalat fuggo? A Cingular /Mostmar AT&T/ a Verizon Wireless elott a legmegbizhatobb tarsasag, nagyonjo lefedettseggel rendelkezik es az elofizetesi koltsegeik is kedvezoek.
Igen vannak vetelytarsak, mint ahogy az iPod-nak, igy az iPhone-nak is vannak/lesznek.
Persze biztos joval olcsobban, de mint az iPod ''ellenfele'' a Zune, ugyanugy belefognak bukni, mivel az Apple ''sajnos'' eros a piacon es az iPhone es az iPod igenis jo.
Ezt a hiperhajpolast tenyleg kifejthetned, ezt a szot nem ismerem, shame on me.
Lehet draga, lehet, hogy tulhajpolt /fingom sincs mit jelent/, de telitalalat, mint ahogy azt az eladasi statisztikak is mutatjak. En kiprobaltam, nekem elmeny volt. Be is szerzek egyet, ahogy lejar par honap mulva a Sprint-nel az elofizetesem. -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #20 üzenetére
Toled is kerem, hogy fejtsd ki bovebben. Munkahelyemen kb 15-20 ember boldog tulajdonosa az iPhone-nak es senki nem panaszkodott meg semmifele lehuzasra. Az egyeduli panasz eddig az volt, hogy a virtualis keyboard egy kisse alulmeretezett a jomunkaskeznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest