Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
pont ezért mondtam a ráutaló magatartást, illetve emlegettem a jóhiszeműséget. Autót nem szoktak azért nyitva hagyni, hogy kocsikázz. Ellenben wlan hálózatokat egyre többen hagynak nyitva szándékosan. Cégek, önkormányzatok, adakozó kedvű magánszemélyek, és nem feltétlenül szólnak neked, hogy igen, tényleg nyitva van, nem csak hülye vagyok. Mégis jogszerűen használod Teljesen jóhiszeműen feltételezhető, hogy ami nyitva van wlan hálózat, az szándékoltan van nyitva. ellenben jóhiszeműen nem feltételezhető, hogy ami nyitva van autó, az szándékoltan van nyitva. nagyon komoly különbség ez!!
Amúgy meg az is lehet, hogy csak leül az ember a padra, a laptopján be van kapcsolva a wifi és kapcsolódik, ő meg megörül, hogy né már, jóemberek laknak a környéken, meg tudom nézni a leveleim, tudok olvasni pár cikket. ez totál jóhiszemű és szerintem jogszerű felhasználás.
mod: a védett wlan feltörése megint csak nem jóhiszemű felhasználás, de gondolom ezt te is tudod, csak így hatásosabbnak tűnt a mondandód...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ketogén étrend
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest