Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nem szaggat az, nekem most is aktív az iPad egyesen. Más kérdés, hogy megértem, miért nincs benne hivatalosan: ebben a formában bugos a kicsike. Elindítasz pl. egy Rock Band-et, jön egy szóló, négy ujjal kéne nyomnod, erre appot akar váltani így megakad a progi. Ezer más helyen beleütközhetünk ilyenbe, talán ha kivételeket adhatnánk meg a multigestures-nek, jobb volna. Így most mindig fut a beállítások a háttérben, hogy le tudjam gyorsan kapcsolni a legyezgetést, ha nem kell.
-
manchester85
veterán
Meg mp3 lejátszót, meg fényképezőt meg gpst. Egyenként mind köröket verne a legjobb fényképezős mobilra, legjobb mobilos gps-re, és még olcsóbbra is jönne ki.
Hagyjuk már ezt a marhaságot, pont arról szól részben az egész okostelefon piac, hogy ne kelljen több kütyüt magunknál tartani. Ha valakinek fontos a rádió (ezt meg tudom érteni, sokkal jobban, mint mondjuk a bluetooth-os fájlküldözgetést, hisz erre tényleg nincs alternatív megoldás, csak wifi közelben, vagy ha emberesen fizetsz az adatforgalomért) akkor annak igen is lehet ez tényező, és nem az a megoldás, hogy vegyen 1000ft-ért egyet, mert ezzel az erővel egy rakat feature-re elmondhatnád még, hogy vegyen hozzá céleszközt. 200 ezerért senki nem akar külön kütyüt magánál hordani, amit elvileg a telefon is tudhatna. Én speciel tudnám tolerálni a helyzetet, de nehogy már az legyen hülye, aki elvárna valamit egy eszközben, ami a többi platformon a legtöbb készülékben elérhető. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hagyjuk már ezt a marhaságot, pont arról szól részben az egész okostelefon piac, hogy ne kelljen több kütyüt magunknál tartani. Ha valakinek fontos a rádió (ezt meg tudom érteni, sokkal jobban, mint mondjuk a bluetooth-os fájlküldözgetést, hisz erre tényleg nincs alternatív megoldás, csak wifi közelben, vagy ha emberesen fizetsz az adatforgalomért) akkor annak igen is lehet ez tényező, és nem az a megoldás, hogy vegyen 1000ft-ért egyet, mert ezzel az erővel egy rakat feature-re elmondhatnád még, hogy vegyen hozzá céleszközt. 200 ezerért senki nem akar külön kütyüt magánál hordani, amit elvileg a telefon is tudhatna. Én speciel tudnám tolerálni a helyzetet, de nehogy már az legyen hülye, aki elvárna valamit egy eszközben, ami a többi platformon a legtöbb készülékben elérhető.