Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
válasz
buvartacsko #59 üzenetére
Így van az övék, amit levédetek és pereltek miatta. Persze egyértelműen jelzi a dolgot, hogy azóta a szabadalmi hivatal törölte. De gondolom nem egy appban van slide-in menü vagy pull-to-refresh amit meg az fb vezettet be.
Az applerol meg mindig több mindent copyznak mint fordítva.
Lehet régen így volt, de az utolsó két verziónál ez megfordult. -
AAAgold
senior tag
válasz
buvartacsko #59 üzenetére
már apple is előtt is létezett a "bounce scroll" a - legtöbb normális tolóajtó végénél van rugalmas ütköző
vélhetően a software designerek is innét vették az ötletet
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #35 üzenetére
nyugi haver, csak a szolidaritasomat fejeztem ki..
-
halkow
őstag
válasz
buvartacsko #42 üzenetére
ha te azt tudnád
600mhz en ketyegő droidtól opera mini alatt ne várj sokat... jó-e még -
hallerlaller
addikt
válasz
buvartacsko #14 üzenetére
Megnéztem a linked, mert érdekelnek az új dolgok. Nem kötekedésként írom, de olvasd el a hozzászólásokat is alatta főleg az utolsót.
-
halkow
őstag
válasz
buvartacsko #35 üzenetére
" nem érdekel a
Samsung, nem tetszik egyetlen
terméke se emiatt nem járok
Samsung hírek alá fikázni meg
trollkodni. Érdekes, tudom.
Biztosan nagyon nehéz lenne ezt
a Samsung fanoknak is
megcsinalni. "hát az biztos főleg úgy hogy már lassan 3 éve alcateles vagyok
samsung is qrva drága a növekvő hype miatt ...szidják is rendesen ne aggódj rókabőr, szappantartó, pet-palack ház ... Albert keksz-sebbtapasz-raktapasz hátlap van minden... nyúgodtad írj oda is mint régen legalább van min nevetni
-
halkow
őstag
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Nem érted hogy Fr0z3n-szerint az epöl xar és drága is.... Drágasssszágg van a fórumba....
ninccc kifogyott az ekezet az epölödön ?
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Direkt írom úgy ahogy. Mérhetetlen ellenszenvet érzek a cég termékei, üzletpolitikája ellen.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Notán meg Win 8 alatt én is használom az osztott képet, jó dolog. Viszont az már előre nem szimpi ahogy az ëpöl előadja mint világrengető újdonság.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Fontosnak fontos, legyen. Viszont a felhasználók nagyrésze tesz az ilyesmikre mint programnyelv.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #14 üzenetére
Baromi fontos a saját programnyelv bevezetése.. A metalt még értem, mert szinte mindenki szeretne jó grafikájú gémet tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest