- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Én ezt nem tudom elképzelni.
Viszont amit a ZTE-ről írsz, az elég zavaros. Ha bridge módban van, akkor, hogy tetted a Xiaomi IP címét DMZ-be? Vagy, hogy kapcsoltad ki a tűzfalat?
Azt kéne megnézni, hogy a Xiaomi routerben mi a jelenlegi WAN IP címed, és összevetni azzal, amit itt látsz. Ha a két cím azonos, akkor nincs NAT mögött a Xiaomi.
-
-
Csak most láttam a szerkesztést, és nem lehetséges a multi login.
Egyébként futottam már bele én is ebbe, mert az itthoni gépen sokszor hagyom megnyitva a router admin oldalt, aztán ha melóhelyről belépnék megnézni valamit, akkor nem megy. Ilyenkor szorgos F5 nyomkodás jön, és előbb-utóbb sikerül belépni, ez van amikor 10mp, van amikor fél perc.
-
-
Természetesen fordíthatsz is, de van kész változat is, amit fentebb linkeltem. Annyi, hogy előtte van egy "first_flash" firmware", először azt kell feltenni TFTP-n, ami végülis egy módosított Padavan, és arra mehet a fentebb linkelt verzió, de az már a saját upgrade menüjéből.
Én a REALSYS-nél vettem már ilyet, ott tuti v4 volt, ahogy az árukereső is listázza, és árban sem rossz. Ha nem találsz a közeledben, szerintem még a szállítással megspékelt 14k körüli ár sem rossz.
-
-
Nem jó, de mivel csak 100Mbps portjai vannak, egyébként is drága az a router 10k HUF-ért.
ASUS RT-AC1200GU vagy TP-LINK Archer C5 v4
Utóbbiban majdnem ugyanaz az MT7620 chip van, mint az RT-AC1200-ban, viszont Gbit-es, és el is bír az 1000-es nettel, de csak 8MB flash van benne, így a feltehető Padavan is kicsit szerényebb tudású. Az első, a második, és a harmadik képen látható, hogy mely szolgáltatások nincsenek az fw-ben.
Az RT-AC1200GU már MT7621-es, tehát az a 2 magos 4 szálas SoC van benne, ami a Xiaomi Mi R3G-ben is, és a 16MB flash-re van tartalmasabb Padavan firmware is.
-
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest