- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Nem értem, hogy az internet korában miért a rádióból/tévéből kellene zenét felvenni, ráadásul ha jól értem nem is szabályozhatod hogy mit vesz fel, csak megkapod a top 40-et, legyen az bármi.
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem a top40-ben lenne pár "fizetett hirdetésünket hallották", "Önök kérték" és pár hasonló cím is.
Hurrá, b+, BT meg nincs rajta, ha már tetszőlegesen bármilyen eszközre át lehetne nyomni PC közbeiktatása nélkül. -
shtml
őstag
Jawohl, mein Herr! Egy csak magyarul beszélő emberkének még a Nagy Kazimir Egyetem neve is többet mond, már csak a Polak, Węgier dwa bratanki miatt is.
-
cizoe
őstag
Rosszra gondoltok. Az UKW a Uniwersytet Kazimierza Wielkiego... Amúgy én is megakadtam picit, könnyebben felfogtam volna ha UHf-et, vagy VHF-et írtok. De látom már javítva lett ultrarövidhullámra.
-
shtml
őstag
-
shtml
őstag
Nem is tudom, eddig hogy bírtam meglenni nélküle. Máris rohanok a boltba megvenni.
UKW adásoknál azonban teljesen más volt a helyzet – legalábbis mostanáig. Az Intempo ugyanis megtalálta a megoldást a Rebel Black Radio Rekorder személyében.
Egyben óriási gratula a fordítónak, bár inkább menne el kapálni. Az UKW ugyanis nem más, mint az URH németül. Aki csak ennyire ismeri azt a nyelvet, amelyből fordít, inkább válasszon más pályát.
-
L3zl13
nagyúr
És mi a halál az az UKW?
Ultrakurzwelle?Még ha azt írtátok volna, hugy UHF, akkor ok, de ki a halál használja a német rövidítést?
-
Depression
veterán
A magyar rádiókat ismerve, sosem lenne olyan szám, aminek valaha is meglenne a vége.
-
erdoke
titán
Minden bizonnyal egy zseniális találmányról van szó, csak az én szellemi színvonalammal nem lehet felfogni, mire is tudnám használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A ötletes készülék segítségével MP3 formátumban rögzíthetjük kedvenc számainkat.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest