Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Alienware notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Meddig él a mostani felület? Az új vállalhatatlan.
-
ha csak a chat miatt van megnyitva, akkor ne is nyisd meg -> sokkal használhatóbb chatelésre a messenger.com
és ezen az új felület sem sokat javított szerintem..én is jellemzően chatelésre használom, főleg asztali gépen, a fb-t elég telefonon átpörgetni amikor unatkozom.. de évek óta a messenger webes felületét használom, azzal nincs gond
-
Én éppen tegnap léptem vissza a bétateszteléstől.
Valamikor decemberben kaptam értesítést, hogy tesztelhetem (azt hiszem bepipáltam valahol, plusz még a kezdet kezdetén nagyon sok fordításom lett elfogadva, ami miatt jó sok achievmentem lett, és mindig sokkal előbb kaptam meg frissítéseket)
Ami miatt visszaléptem:
- Lassú
- Néha egyenesen unreszponzív
- A képeknél, videóknál rendszeresen eltűnik az X, ilyenkor teljes oldalfrissítéssel lehet helyreállítani, ami újra randomizálja a hírfolyamot
- A chat kezelhetetlen számomra ebben a formában (meg sem találtam a módját az ismerősök listájának hasznos eltűntetésének - össze lehet csukni, de akkor marad egy üres hely, amit sosem tölt ki, well done)
- Túl sok kattogtatást igényel a használata. Azt akarják szerintem elérni, hogy minél jobban optimalizálják a képernyőt, ennek ellenére negyed annyi információt érek el egy képernyőn. Nagyon fancy ez a mindenütt kerekített design, de úgy látszik senki nem dolgozik náluk aki elmondta volna, hogy szögletes képernyőt szögletes elemekkel lehet megtölteni rendesen, a kerekded dolgok mind-mind kihasználhatatlan töredékeket generálnak.A darkmode az egyetlen értékelhető része számomra.
Ezt mind persze visszajelzésbe is beírtam, aztán majd kiderül, mit kezdenek vele.
-
-
Ellia
addikt
Nekem nem igazán jön be, bár leginkább azért mert 16:9-es monitoron 2560x1080-as felbontáson durván széthúz minden... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 256 GB Obsidian
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest