- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
A teszteredményeket végignézve nem látom, melyik játékra lenne alkalmatlan. Egyedül Crysis 2-ben "csúnya" a 30 fps, amit produkál, de ott az i3 is csak 40-et tud. És ez mind alapórajelen, lassú rammal!
20 ezer Ft egy prociért meg pl egy diáknak egyáltalán nem kis pénz. Az lehet, hogy az írás nem az ár-érték arányról szólt, hanem arról, hogy a szerző önmagát igazolja a vásárlással, de szerintem meg kellett volna említeni az anyagi vonzatát is a fejlesztésnek. -
FlasH-BacK
senior tag
Nekem ami elsőre feltűnt, hogy a C2D-s konfigban csak 3GB ram volt, az i3-ban meg 4, ami már eleve hazavágja az összehasonlíthatóságot. A sebességről és időzítésekről nem tett említést a szerző, gondolom azok sem voltak összehangolva. Ehhez képest eléggé elfogult kommenteket írt az eredményekhez.
Nem azért mondom, nyilván sokkal erősebb az i3-mas konfig, de amíg egy e5400-at megkapsz 4000ft-ért, az i3-mast 18-ért? Ezt se hagyjuk ki a számításból. Mint ahogy az ésszerű, alapfeszes tuningot se! Aki előbbi procit birtokolja, szerintem arra kíváncsi, hogy ha csak venne mondjuk kicsit jobb hűtést, és felhúzná a prociját, mennyit nyerne a költséges új konfigra váltás helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest