Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FlasH-BacK #27 üzenetére
Számok tükrében annyira látványosan valóban nem jött ki játékok során a különbség, de pont azt a határesetet mossa el sokszor az i3, ahol még a c2d-vel kényelmetlen a dolog.
De csak a saját példámból kiindulva, én full hd-ben tudok az i3-mal olyan játékokat játszani a GTX550ti-vel (ami nem egy erőgép, gyengébb, mint a tesztben szereplő kártya), amit előtte a c2d-vel használhatatlan volt. Nyilván, ha elég lett volna a c2d, nem is akartam volna erősebbet, de látszott, hogy kínlódik...Szerintem a szerző nem önmagát igazolja, hiszen ő fejleszteni akart, neki megvolt a core 2, arról akart lépni és igenis látványos a különbség (mondom, ne csak játékot nézzünk, ezt ő is említi!).
Ha mondjuk valakinek semmi nincs és úgy akar venni kis pénzből gépet, akkor igen, úgy lehet alternatíva a c2d még ma is, de csak az ára miatt és persze tudni kell, hogy hol a határa.
-
Csak az E5400 használhatatlan játékra, a fentebb valaki által említett "egészséges, alapfeszes tuninggal" együtt is ma már, az i3 meg nem (és ha nem csak játékokat nézünk, akkor szerintem a különbség magáért beszél). A teszt tökéletesen megmutatja, hogy ki lehet hajítani az ablakon a Core 2-eseket, ha valaki viszonylag kis pénzből ugyan, de azért komolyan gondolja. Szerintem legalábbis, nem az volt a kérdés, hogy ár-érték arányban melyik a jobb...
-
Én is C2D-ről váltottam (E6500), csak Ivy-ra (3220). Hasonló élményekben volt részem, még jóval nagyobb felbontásban is -> fhd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest