- ZIDOO médialejátszók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FlasH-BacK #27 üzenetére
Számok tükrében annyira látványosan valóban nem jött ki játékok során a különbség, de pont azt a határesetet mossa el sokszor az i3, ahol még a c2d-vel kényelmetlen a dolog.
De csak a saját példámból kiindulva, én full hd-ben tudok az i3-mal olyan játékokat játszani a GTX550ti-vel (ami nem egy erőgép, gyengébb, mint a tesztben szereplő kártya), amit előtte a c2d-vel használhatatlan volt. Nyilván, ha elég lett volna a c2d, nem is akartam volna erősebbet, de látszott, hogy kínlódik...Szerintem a szerző nem önmagát igazolja, hiszen ő fejleszteni akart, neki megvolt a core 2, arról akart lépni és igenis látványos a különbség (mondom, ne csak játékot nézzünk, ezt ő is említi!).
Ha mondjuk valakinek semmi nincs és úgy akar venni kis pénzből gépet, akkor igen, úgy lehet alternatíva a c2d még ma is, de csak az ára miatt és persze tudni kell, hogy hol a határa.
-
Csak az E5400 használhatatlan játékra, a fentebb valaki által említett "egészséges, alapfeszes tuninggal" együtt is ma már, az i3 meg nem (és ha nem csak játékokat nézünk, akkor szerintem a különbség magáért beszél). A teszt tökéletesen megmutatja, hogy ki lehet hajítani az ablakon a Core 2-eseket, ha valaki viszonylag kis pénzből ugyan, de azért komolyan gondolja. Szerintem legalábbis, nem az volt a kérdés, hogy ár-érték arányban melyik a jobb...
-
Én is C2D-ről váltottam (E6500), csak Ivy-ra (3220). Hasonló élményekben volt részem, még jóval nagyobb felbontásban is -> fhd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest