- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tovább megyek. Beállítottam biosban a CnQ-t, ami, ha nincs rá igény (böngészés, olvasgatás), visszaveszi az órajelet egészen 800MHz-ig, a feszültséget pedig 1,05V-ig.
Mondom, én fogyasztásmérővel kimértem. Monitorral együtt a rendszerem, idle/böngészés/irodai munka közben 120W-ot eszik. Ebből a monitor olyan 35W. Ettől alacsonyabb, ezzel a rendszerrel nem lesz. Bár, tervben van egy 45W-os max. TDP-vel rendelkező proci beszerzése
Kíváncsi lennék, hogy az mit javítana ezen az összképen. Játék közben meg "nem számít", hogy mennyit zabál (egyébként akkor olyan 230W).
-
törölt tag
FullHD-ben játszok WoT-ot, 50fps környékén, az adatlapomon látható konfiggal (maximum részletesség, pár csiribiri effekt lekapcsolva, ami engem csak zavar és a gépet is visszafogná). Nincs panaszom rá. És a proci a lappal együtt kb. 20-25 ezer forintért beszerezhető. Nyilván, ha több pénz áll rendelkezésre, és a fogyasztás is számít, akkor inkább Intel. (Mondjuk 120Wattal ez a rendszer is beéri böngészés/irodai munka közben, monitorral együtt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest