- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BIOS frissítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Én úgy látom, hogy a CPU kontakt felület és a folyadék be és elvezetés oldala között van még egy lemez, amely elvben vezetheti úgy a folyadékot, hogy először a Peltier felületénél menjen végig, és utána menjen a procihoz. Természetesen csak találgatok a fényképek alapján, de így célszerű csinálni. Vélelmezem, hogy az érintett tervezők hozzáértéssel tervezték. Persze lehet hogy rafinériával átvertek és amit látok, az egy ordenáré szilikongumi tömítés profil kilógó széle.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Darmol
senior tag
Ha a "visszaáramló ág"-on a procira rámenő hűtőfolyadékot érted, a fényképek alapján és a teljesítményadatok alapján vélhetően pontosan ezt csinálják. Ha tévedek és mégsem, akkor jár nekik a seggberúgás. Mondjuk azok után, hogy a páralecsapódás ellen nem egyszerűen hőszigeteléssel, illetve hűtő levegő kormányzással védekeznek, bármi lehetséges.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lightyear - befektetési app
- Trollok komolyan
- További aktív témák...