Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Szerintem már csak amiatt is megérheti, hogy ez gondolom teljesen zajmentes, plusz elég kompakt is, én szívesen beruháznék valami alapabb verzióra, ami elég ahhoz, hogy egy normál proci jól tartsa a turbo orajeleket.
Bármennyire is halk a gép, ha mondjuk megunom a zenehallgatást és egy kis nyugit akarok, fél óra után ahogy a füled megszokja a csendet, a leghalkabb ventik is olyanok mintha porszivó menne. Persze sarkitás, de érted mire gondolok szerintem. -
atok666
őstag
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Ha bemakolsz egy golden sample procit, akkor jol johet. Jobban hut mint barmilyen custom viz.
A videoban is mondjak, hogy az Intel csak annyit szeretett volna a termekkel mutatni, hogy mire kepesek hutes teren meg blabla. Ez egy nagyon retegtermek.Atok
-
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Jobban számol a CPU 10 fokon, mint 50-en. Ja, várj. Lehet, hogy hacsak nem közelítjük a max értéket, akkor lényegében mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Der8auer kíváncsi volt, hogy mi lenne akkor, ha az inteles megoldással csúcs-Vermeert hűtene.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Robot fűnyírók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest