Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Semmi. Bőven az a kategória ami lehet fordítási hiba is.
#12: nézd, nem tapsolok neki, de a sárdobálás előtt szeretek megállni gondolkodni. A jóistennek hálát adtam már sokszor, hogy már megvettem az SSD-met, és nem kell a 20nm-es TLC szutykokkal majd vesződnöm, de azért annyi fenntartásom hadd legyen már, hogy megvárnék egy hozzáértőt, aki kifejti, hogy miért királyság vagy baromság ez az új megoldás.
-
DeFranco
nagyúr
És hogyan tudjuk ezt alátámasztani?
(tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a 20nm, vagy adott esetben az SLC MLC TLC "fejlődés", de itt most egy új anyagról van szó, egy új megoldásról... honnan a bizonyosság, hogy ugyanaz az elhasználódás érvényes itt is, mit az eddigiek esetén?)
-
DeFranco
nagyúr
Én is fennakadtam rajta először, de azért ezt a részt meg kéne rágni egy kicsit:
mivel ez az Intel és a Micron első sorozatban gyártott közös fejlesztésű chipje, aminél a processzoroknál már évek óta bevált HKMG (IBM által kifejlesztett High-K dielektrikumú fém alapú kapuelektródák) megoldást alkalmazzák a polikristályos szilícium helyett, valamint ennél a chipnél bevezetésre került a planáris cellastruktúra is. Az új megoldások előnye, hogy ezekkel az eljárásokkal némileg csökkenthetők a csíkszélesség csökkentéséből fakadó hátrányok (mint a lebegő kapuk méretcsökkentése miatt rövidülő cellaélettartam), valamint lehetővé teszik azt is, hogy az egyes cellák közelebb kerülhessenek egymáshoz, ami pedig a skálázás során jelent előnyöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest