Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Nem, nem, félreértettél. 20e forintos alaplap, tökéletes, nekem is ilyen van, szerintem sokkal jobb a koax összeköttetés, ha már SPDIF, szerintem elfért volna oda még a koax is.
A CD lejátszó mellékszál, a cuccodról meg nem is tudok semmit, eszemben sincs fikázni, bár én valóban továbbléptem már, mert engem érdekelt a téma és manit is áldoztam rá, de örülök, hogy legalább páran ezen a fórumon már nem PC-s hangfalszettet használnak.
A cuccomat ezen a fórumon nem fogom soha leírni, mert nem hencegni vettem, más fórumon megtalálod (use google, ha érdekel, de tudom, hogy nem fog, 4GHz-es procim meg nincsen).
Továbbá szerintem neked hallani kellene már az optikai vs. koax közötti különbséget, de túl sok az ismeretlen változó, ha ezek szerint mégsem.
Amúgy peace, a hifisták jófejek, a magyar kereskedőknél szokott gáz lenni... nyugatabbra innen mindkét csoport rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A G45 chipset már a HD videók lejátszásában is közreműködő GMA X4500HD magot hordozza.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest