- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Megvettük és még reklámozzuk is ingyen? khm...
Ki reklámozza? Az MS? A Johnnie Walker sem tart a lakásomban egy hosstess-t, hogy az érkező vendégeknek ajánlgassa a whiskey-t, amit vettem. Nehogymár olyan rohadt nagy feladat legyen felvésni a dolgot egy honlapra, belerakni a tájékoztatóba, felböfögni egy évnyitón.
szerk.: Ja mea culpa, ha defaultban értettük félre egymást. Én nem azt mondtam, hogy az MS-t reklámozzák, hanem ahogy fentebb is írták, azt, hogy ingyen elérhetőek.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem inkább ezt úgy kéne nézni, hogy van egy építési cég, aki vesz 50 markológépet, azonban a munkások 90%-a továbbra is a szomszéd cégtől lopja el a gépeket. Akkor már jobb lenne ha tudnák, hogy van nekik is. Nem hiszem, hogy magának az MS termékeknek kéne bármiféle reklám, legalábbis elég valószínűtlennek tartom, hogy lenne bárki olyan diák, aki ne tudná, hogy mi az a Windows vagy Office, ellenben tudna a linux/bsd/stb oprendszerekről. Tehát nem az MS termékeit kéne reklámozni, hanem hogy "ingyen" elérhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest