- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
pushalias #324 üzenetére
ezt egy pillanatig sem próbáltad megcáfolni
De ezt senki nem akarja cáfolni. Ha egy hardverhez a gyártó nem készít linuxos drivert (többnyire nem készít), akkor elterjedésüktől függően megteszi ezt a közösség. Nem is értem miért kell meglepődni azon, hogy bizonyos hardverekhez nincs linux driver. OS2 driver sincs hozzájuk, so what?
És igen, nem árt gondolkodni vásárlás előtt. Laptopot mondjuk live cd-vel tesztelni.
Én amikor az ősszel pakoltam össze az új gépem, sokat nem kellett agyalnom. i3 CPU belső VGA-val, SSD és memória. A hálózatra kötött HP photosmart nyomtatóm (+scanner+fax) például minden varázslat nélkül azonnal működött. Win alatt kell neki egy 350 megás telepítő.
Viszont a driver hiányát az oprendszernek felróni, szerintem nagyon ostoba dolog. -
Syl
nagyúr
válasz
pushalias #135 üzenetére
a barátodnál mi az ürügy a frissítések kikapcsolására
Szerintem sejted
Hint: szoftverért nem hajlandó fizetni. Mondjuk normális gépre sincs pénze, egy tízen éves Athlon XP-vel netezik. Persze a pénztelenség nem igazolja a szoftverlopást. Akkor használhatna ingyenes alternatívákat. De neem. Neki a total commanderből is a feltört verzió kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest