Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
pushalias #324 üzenetére
ezt egy pillanatig sem próbáltad megcáfolni
De ezt senki nem akarja cáfolni. Ha egy hardverhez a gyártó nem készít linuxos drivert (többnyire nem készít), akkor elterjedésüktől függően megteszi ezt a közösség. Nem is értem miért kell meglepődni azon, hogy bizonyos hardverekhez nincs linux driver. OS2 driver sincs hozzájuk, so what?
És igen, nem árt gondolkodni vásárlás előtt. Laptopot mondjuk live cd-vel tesztelni.
Én amikor az ősszel pakoltam össze az új gépem, sokat nem kellett agyalnom. i3 CPU belső VGA-val, SSD és memória. A hálózatra kötött HP photosmart nyomtatóm (+scanner+fax) például minden varázslat nélkül azonnal működött. Win alatt kell neki egy 350 megás telepítő.
Viszont a driver hiányát az oprendszernek felróni, szerintem nagyon ostoba dolog. -
Syl
nagyúr
válasz
pushalias #135 üzenetére
a barátodnál mi az ürügy a frissítések kikapcsolására
Szerintem sejted
Hint: szoftverért nem hajlandó fizetni. Mondjuk normális gépre sincs pénze, egy tízen éves Athlon XP-vel netezik. Persze a pénztelenség nem igazolja a szoftverlopást. Akkor használhatna ingyenes alternatívákat. De neem. Neki a total commanderből is a feltört verzió kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest