- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Alapból ezek valóban nincsenek benne (hogy mennyi hasznuk van, arról most ne beszéljünk), de semeddig nem tart egy segédprogramot vadászni ilyen célra, ha akarod mondok konkrét alkalmazásokat is.
Egyébként Linuxra nem egyesével kell az alkalmazásokat összevadászni? Persze, van rá előre telepítve néhány, például alapból Office is, de ettől még nem tart előrébb, mint a Windows. Windows esetén olyan sincs, hogy a különböző függőségek bekavarnak. Használ például valaki Ubuntut Unityvel? Nézze már meg legyen szíves, mi történik, ha az alapból kapott Transmission torrentklienst el akarja távolítani!Csak úgy kíváncsiságból.
Mellesleg eddig nem írtam, de nekem a 7 gombos egeremen is csak 3 megy Linux alatt. Persze lehet hogy a többit is működésre lehet bírni, csak nem egyszerűen. Nem kell hozzá spéci funkció, de legalább generic buttonként használni tudjam.
@ (#77) F34R
Nem állt szándékomban nyavalyogni, mint mondtam élvezettel és többé-kevésbé (inkább többé) elégedetten használom a Linuxot is, manapság már napi szinten a Windows helyett. Fikázni sem akartam, csak felbosszantottak. Az ablakosra kizárólag játszani megyek (ez nagyon ritka, vagy néha fényképüzletezni).
Rengeteg disztrót kipróbáltam már és mindegyikben volt olyan, ami kifejezetten tetszett. Egyszerűen csak azt nem merném állítani, hogy legalább ugyanott tart, mint a Windows. Ennyi. Persze aki profi szinten lehet hogy fordul a kocka. Egy H****'s BootCD-t (nem akarom kiírni) meglátva például a pofám leszakad, mit volt képes összehozni a tag; gyakorlatilag portable, CD-ről bármely gépen futtatható Linuxként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest