Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sing1ep1ayer

őstag

válasz dabadab #73 üzenetére

Alapból ezek valóban nincsenek benne (hogy mennyi hasznuk van, arról most ne beszéljünk), de semeddig nem tart egy segédprogramot vadászni ilyen célra, ha akarod mondok konkrét alkalmazásokat is.
    Egyébként Linuxra nem egyesével kell az alkalmazásokat összevadászni? Persze, van rá előre telepítve néhány, például alapból Office is, de ettől még nem tart előrébb, mint a Windows. Windows esetén olyan sincs, hogy a különböző függőségek bekavarnak. Használ például valaki Ubuntut Unityvel? Nézze már meg legyen szíves, mi történik, ha az alapból kapott Transmission torrentklienst el akarja távolítani! :F Csak úgy kíváncsiságból.

Mellesleg eddig nem írtam, de nekem a 7 gombos egeremen is csak 3 megy Linux alatt. Persze lehet hogy a többit is működésre lehet bírni, csak nem egyszerűen. Nem kell hozzá spéci funkció, de legalább generic buttonként használni tudjam.

@ (#77) F34R
    Nem állt szándékomban nyavalyogni, mint mondtam élvezettel és többé-kevésbé (inkább többé) elégedetten használom a Linuxot is, manapság már napi szinten a Windows helyett. Fikázni sem akartam, csak felbosszantottak. Az ablakosra kizárólag játszani megyek (ez nagyon ritka, vagy néha fényképüzletezni).
    Rengeteg disztrót kipróbáltam már és mindegyikben volt olyan, ami kifejezetten tetszett. Egyszerűen csak azt nem merném állítani, hogy legalább ugyanott tart, mint a Windows. Ennyi. Persze aki profi szinten lehet hogy fordul a kocka. Egy H****'s BootCD-t (nem akarom kiírni) meglátva például a pofám leszakad, mit volt képes összehozni a tag; gyakorlatilag portable, CD-ről bármely gépen futtatható Linuxként.

Új hozzászólás Aktív témák