- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Mini PC
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
Interceptor #11 üzenetére
Közbe már megvan mi a megoldás, a season2-nél kellene updatelni a mentést a fiókba, aztán a season 3-ban megnyitni.
-
Interceptor
addikt
A new frontier lenne a 3. évad elvileg. Itt is van egy olyan lehetőség, hogy folytatni lehet az első két évad mentései alapján a játékot. A történet folytatása gombra kattintva viszont azt mondja, hogy készítsem el az új háttér történetet. Nekem nyilván nem ez kell akkor. Az extráknál van valami mentés importálás bármilyen eszközről valami telltale fiókon keresztül... Második évadban minden gond nélkül importálta az első évad mentését, ne értem itt miért kell ezt így bonyolítani?
Mi lenne a legegyszerűbb megoldás?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Interceptor #9 üzenetére
Igen. Ha nincs előző évadod, akkor meg véletlenül generálja az érintett dolgokat
-
Interceptor
addikt
Hello,
Most vittem ki első évadot hát nem semmi cucc
Kérdésem, hogy a második évad sztorijába számít az első évad mentése? Vagy az tiszta lappal indul mindenképp?
-
Wesder
titán
3x vittem ki, élveztem minden percét
-
C64
őstag
Köszi
-
elithun
őstag
Egyúttal az aktiválásra időlimit van!
Határidő: szeptember 23, 19 óra. -
sTERNI
senior tag
Aki nem játszott még vele (és szereti ezt a játékstílust) annak mindenképp ajánlott egy próbát tenni. Nekem az eddig megjelentek közül az első jött be leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Limitált ideig bárki beszerezheti a teljes első szezont, köszönhetően a Humble Store-nak.
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest