Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
Interceptor #11 üzenetére
Közbe már megvan mi a megoldás, a season2-nél kellene updatelni a mentést a fiókba, aztán a season 3-ban megnyitni.
-
Interceptor
addikt
A new frontier lenne a 3. évad elvileg. Itt is van egy olyan lehetőség, hogy folytatni lehet az első két évad mentései alapján a játékot. A történet folytatása gombra kattintva viszont azt mondja, hogy készítsem el az új háttér történetet. Nekem nyilván nem ez kell akkor. Az extráknál van valami mentés importálás bármilyen eszközről valami telltale fiókon keresztül... Második évadban minden gond nélkül importálta az első évad mentését, ne értem itt miért kell ezt így bonyolítani?
Mi lenne a legegyszerűbb megoldás?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Interceptor #9 üzenetére
Igen. Ha nincs előző évadod, akkor meg véletlenül generálja az érintett dolgokat
-
Interceptor
addikt
Hello,
Most vittem ki első évadot hát nem semmi cucc
Kérdésem, hogy a második évad sztorijába számít az első évad mentése? Vagy az tiszta lappal indul mindenképp?
-
Wesder
titán
3x vittem ki, élveztem minden percét
-
C64
őstag
Köszi
-
elithun
őstag
Egyúttal az aktiválásra időlimit van!
Határidő: szeptember 23, 19 óra. -
sTERNI
senior tag
Aki nem játszott még vele (és szereti ezt a játékstílust) annak mindenképp ajánlott egy próbát tenni. Nekem az eddig megjelentek közül az első jött be leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest