Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz dabadab #125 üzenetére

A csiptethető lámpáktól már rosszul vagyok. Ebay-en is keresek és feszt csak ilyen hulladék csiptethetőket ad ki. Nem a te lámpád ellen szól de számomra ezek gagyik illetve nincs hová csiptetni.

Egyik volt lakótársamnak volt egy olyan faja szarvasi lámpája, rendesen nehéz volt (látszott rajta, hogy volt benne anyag, azt ha tarkónvágtad a révai nagy lexikonával akkor is talpon maradt...), de abba is csak valami mini égő volt és két fokozatú volt. Iszonyat szerettem gyakran kölcsönkértem tőle.

Ilyesmi volt, az alapja nagyon hasonlóan nézett ki, a szára az 1-es cső volt és nem teleszkópos de két ponton hajlékony/állítható: a tövénél és a lámpabúránál.

Nekem leginkább azért kellene, hogy valami fényt szórjon a szobába, utálok vak sötétben kockulni de nem azért mert félnék, egyszerűen csak jobban bántja a szemem olyankor a monitor, mint egyedüli fényforrás. régebben ami volt asztali lámpám, azt is inkább elfordítottam magamtól a fal felé, hogy szórja a fényt, mintsem hogy fókuszálja egy helyre.

Jah meg nem szándékoznék tízezer forintokat adni érte.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák