Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Most nem értem, akkor ez most passzív vagy nem? Vagy én vagyok a hülye, hogy nem egyértelmű?
Szerk:Ja bocsánat, már látom többen írták, hogy passzív.
-
janos1988
addikt
válasz
macilaci78 #13 üzenetére
Ezen a 160 cm-en nekem is megakadt a szemem.
-
NandoXXL
senior tag
válasz
hibavissza #7 üzenetére
De halhatok, éjszaka számomra minden venti idegesítő, de ez egyéntől függ. Nos ezért szimpatikus egy hangtalan gép, csak az alaplap ne ciripeljen
-
törölt tag
A cím elolvasása után, pont ilyennek képzeltem el.
Egy hőmérséklet problémáiról "hírhedt" cuccot passzív házba szerelni...kellett hozzá gonoszság rendesen!
Akkor csak van benne ventilátor, és a borda csak a dizájnt adja...Köhöm randa lett.Engem nyomasztana a load 95C°-os maghő, és a throttling. A tápban a kondenzátorok is csak úgy repesnek a légmozgás nélküli, 65C° fölötti helyzetekért.
Legalább húzott alu profilból "fillérekért" gyártható lesz, a bolti árára minimum 120 usd-t tippelek.
-
Komplikato
veterán
Ez biztos piszok drága. Néztem régebben ilyen tenyérnyi méretű ULV-s lapot (talán i3 volt benne?) és csak a lap, meg a proci volt 400 USD.
-
hibavissza
veterán
-
coolpet
senior tag
válasz
macilaci78 #13 üzenetére
A proci csak 90W-os ha jol emlexem, de nekem 300W-os huto kellett, hogy ne porogjon mint allat, megis hutson alacsony fordulaton. Bevalt. Vegulis elfer a hazban es olcsobb mint a legtobb azonos kategoriiaju huto.
Azthiszem mar nem lehet kapni a pro valtozatot, csak a sima F13-at.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem tetszik, szerintem szép. Ha ráadásul még értelmes hőfokot is képes tartani, ráadásul passzívan, akkor kérem nem kell ide semmilyen más ventilátor, vagy ház.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Jim Tonic #12 üzenetére
Ki lehet belőle hámozni, hogy az Intelnek (ezek szerint) kétfajta ilyen kisfogyasztású procija van, és hogy a magasabb fogyasztású változattal az Intel épített egy referenciadesign-t, ami nem passzív hűtésű, ellentétben ezzel a megoldással. Már persze ha jól értelmezem ezt az összevissza dobált szöveghalmazt.
-
válasz
fordfairlane #10 üzenetére
Melyik része nem egyértelmű? Az Intel gyári megoldása nem passzív. Ez meg az.
-
BlackSoft
addikt
Mint egy nagy hűtőborda
-
fordfairlane
veterán
Lesz dolga tehát az alumíniumból készülő háznak hűtés szempontjából, hiszen az Intel választhatta volna az ennél alacsonyabb fogyasztású – és ennél gyengébb – Core i5-4200Y CPU-t is. Ám nem ez történt, így ezt a lépést a beszámolók alapján a gyári házba szerelt aktív hűtés nem kevés zajjal "hálálja meg". Nyilván az Intelnél nem akartak úgy járni, mint korábban, amikor a Wi-Fi vezérlő felforrósította a közelében lévő SSD-t és lehalt a rendszer, ezért biztosra mentek a szellőzést illetően.
Áj, de zagyva fogalmazás.
Most akkor passzív hűtésű vagy sem? Ha passzív, nincs menne ventilátor. Ha van benne ventilátor, akkor nem passzív hűtésű.
-
bsh
addikt
válasz
hibavissza #7 üzenetére
konkrétan nb van benne most, de próbáltam noctua nf-a9x14-gyel is. nem rezonál semmi, simán csak motorhang. pedig a tévé mögé van "dugva" a gép. este a csöndben simán hallani.
-
Red Dot Award.
-
hibavissza
veterán
ott valami más lesz a gond. berezonálhat valami, 1000 fölé viszed a fordulatszámot, denevér vagy. egy max. 800-at forgó noisblocker vagy schite ventit nem hallhatsz a szoba másik felén....120-as vagy 140-es venti nem lehet halkabb. nagyobb motorerő, nagyobb zaj.
én megvettem a legnagyobb/legnehezebb házat a piacon. így a zajok egy olyan tónusba kerültek, hogy nem zavaróak.
-
coolpet
senior tag
Nekem egy AC Freezer 13 Pro CPU hutom van, vagy 160 CM magas 1 kilos monstrum, a VGA-n 2db AC Accerero Twin Turbo II van, meg a tapban is van venti, de ha nem jatszok vele, semmit nem hallok, csak a hdd kattogasat, valamint ha terhelem sem hangos, csak halkan duruzsol.
Szoval vannak jo ventik na.
24/7-ben megy 2 eve, csak win frissitesek miatt van ujrainditva par havonta. Tudom mit beszelek, mert kenyes vagyok az ilyesmikre.
-
Kobaljov
senior tag
Az Akasa korábbi passzív NUC-os házai valószínűleg jók a Haswelles változathoz is is vagy ha nem akkor kihoztak már ahoz is.
-
coolpet
senior tag
Picit csunyacska, es haszontalan is. Egy lassan forgo 8cm-es nem csinal hallhato zajt, es nagysagrendekkel huvosebben tarthatja a masinat.
De ha mar muszaly akkor mar legyen valami formaja: [link]
-
Crucio
aktív tag
Aztán majd megy a sírás, mikor a kölök hozzáér nyáron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest