- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Majd találkozunk ha 500-600$ lesz!
-
törölt tag
Melyik nagy OEM gyártósorát, használt designterveit vették meg olcsóért?
-
BiP
nagyúr
"A készülékekből a jelek szerint hiányzik az okostévé rendszer, azaz nem képesek különféle internetes alkalmazások futtatására, illetve a böngészésre sem adnak módot.
Emellett a 3D filmek megjelenítése sem biztosított,"
Ezek nekem pont nem kellenek. Így ha ezek hiánya megmutatkozik az árcédulán is, akkor ilyen kell nekem.
Főleg, hogy támogatja már a 4K 60Hz-et. -
nbg
senior tag
Jon majd remelem az is. Ebben a meretben egyelore csak ezt a Blaupunktot talaltam, de csak 1.4-es HDMI-vel, es sok panasz is van a ratyi elektronikajara... Szoval egyelore varakozo allasponton vagyok.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
M107
addikt
Az a ratyi Blaupunkt, tavaly szeptember óta 50 full led tv-m naponta megy vagy 16 órát biztos, de van amikor 24+ s nem kapcsolom le elalszom a filmeken sorikon.....
Bírja rendesen.....Mondjuk nem 4K-s ......
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
nbg
senior tag
Nem a Blaupunktot szidtam, helyesebben szidtak, akik vettek, hanem a konkret, linkelt modellt.
Amugy egeszsegedre, hasznaldd megelegedesselI'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
orbano
félisten
1600 ojro a 65"-osért már igencsak baba ár. képminőségre kíváncsi volnék
A vér nem válik VAZZE!™
-
DithenS
senior tag
Mondjuk én az OLED technikát várom még hogy elterjedjen,igaz még most nagyon drága,de ha az is beindul sokkal olcsóbb TV-k lesznek mivel azokat csak szinte "nyomtatni" kell
-
Zoltn
senior tag
Jó lesz az az ár lassan!
MM-ben végre láttam mködés közben egy LG 55' ös UHD-t.
Hazaérve le akartam köpni a samu FHD led tévémet!
Ha lemegy valahogy 400 ezres alá, tuti van egy vevőjük! Addigra talán lesz mit nézni.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Benzoldog
tag
Ennek a 4K technológiának még kell adni pár évet, mire jobban elterjed és elérhető ára lesz.
-
-
.mf
veterán
válasz tupacamaru #20 üzenetére
+vám+fa ~=1600 EUR. Mint az köztudott.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Benzoldog
tag
válasz Kronos3000 #19 üzenetére
Maximálisan egyetértünk.
-
mentoloshypo
senior tag
Nem értem mi ebben a kedvező, elnézve a tulajdonságait.
-
veterán
válasz mentoloshypo #24 üzenetére
Mint a cikk végén olvashatod pl a Philips 65 UD-je 8k dollár ez meg 1600, mi lenne számodra kedvezőbb?
-
vittorio7
őstag
Hurrá!
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz mentoloshypo #24 üzenetére
Mert még nem láttál ilyen tv-t működés közben.Ennek már most jobb az ára mit anno az lcd-plazma párosnak mikor bekerültek.Fejlődni pedig fog ez a szegmens is.Ja hogy nem "okos"?Nem 3D? Nekem pont megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ebben a sorozatban milyen panel van?
-
Jack@l
veterán
Valami elkezdődött, már csak egy jó panel kellene bele, mégha nem is 3d-s.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
nyunyu
félisten
Mint az elso 42" plazmatevek, amik mellecsomagoltak egy Suzukit, hogy haza tudd vinni?
Hulyenek is megerte 3 misiert 1999-ben.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Peter13
senior tag
ha tényleg tudja teljes felbontáson a 60hz-et, és van rajta hdmi2.0, akkor ez szimpi. Az ún. "okos" funkciók iszonyatosan nem érdekelnek, a 3D meg még annyira sem. Egy jó (!) panel, tök alap funkciók, és én boldog vagyok
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Prof
addikt
Gyanus volt hogy jonni fognak az ujak, mivel 600 dollar volt az 50 colos 120Hz FullHD/30 Hz 4K-s korabbi modell. (400 a 39 colos)
Prezentaciokra, kiallitasra tokeletes lehetne, ha lennenek HDMI 2-es/DP-os notik.[ Szerkesztve ]
-
Zimmy88
tag
Érdekes, a nagyobb gyártók készülékein még nem jött divatba a HDMI 2.0, a Seiki meg már ráteszi a TV-ire... Hová jut így a világ
FZR2000 ®
-
Prof
addikt
Oda, hogy tenyleg mindent Kinaban fognak gyartani, de mar kinai cegek es nem USA/EU cegek gyarai.
Ez esetben mondjuk Japan cegrol van szo Ugy tunik a Japanok is megelegeltek a Panasonic, Sony fele fizess sokkal tobbet a matricaert kutyuket.
Persze milliok hallnak meg az ipari szennyezestol amirol a Kinai allam hallgat.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
-
DithenS
senior tag
Nem csak attól rossz Kínában a levegő,hanem a rettentően sok autótól! Persze hozzá járul az ipar is nagy mértékben a szennyezettséghez de amennyi autó van Kínában szinte hihetetlen,ott egy autópályán lévő balesetnél percek alatt több kilométer hosszú feltorlódás jöhet létre,meg azt is meg kell jegyezni hogy a kínai autók nem épp EURO 5-ös motort kapnak.
-
solaris17
aktív tag
Kell még várni ezzel a 4K őrülettel egy évet, mire érdemes vásárolni szerintem.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
Jack@l
veterán
válasz solaris17 #38 üzenetére
Karácsonyra ez lesz a slágertermék(nyugaton)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
orbano
félisten
Ipari szennyezés nem egyenlő a városban lévő szmoggal. A riktkaföldfém bányászata pl. elég durván szennyezi a környezetet arrafelé, hogy csak egy példát említsek. Kína szerintem nagyban köszönheti annak az olcsóságát (és ezáltal a gazdagságát), hogy sz*rik a környezetének védelmére.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Pista0001
addikt
A "nagy" gyártók is kiadhatnának néhány ilyesmi modellt, smart, meg hasonló hülyeségek nélkül.Itt Franciaországban még tuner sem kell bele, a "kábeltévé" interneten jön, a box meg így is épp eléggé smart. Gyakorlatilag egy panel egy (na jó 2) hdmi-vel meg két hangszóróval bőven elég lenne.
-
szelvesz
csendes tag
Már 300eFt alatt a 40"-os 4k TV ára.
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue40hu6900-p226161800/
Igaz, hogy low entry, a Samsung UE40HU6900, de Samsung készülékben még nem csalódtunk. Mindig azt hozta amit ígértek és elég megbízhatóan.
Természetesen első sorban munkára monitorként kellene, a 3D meg egyéb csicsák hidegen hagynak.
Ok, hogy HDMI-n 30Hz, de ez nem tudom mennyire lenne zavaró munka monitorként.Vajon későbbiekbben tud majd fogadni HDMI2 jelet?
(A gyári??? specifikáció szerint HDMI2 csatlakozó van rajta http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/uhdtv/UE40HU6900SXXH-spec)
USB-ről a médialejátszója tud UHD tartalmat lejátszani? (Vagy húzzam ki a kezem a biliből?)
---------------------------------------
Képfrissítés 200Hz Ez vajon mit jelenthet?
Hangrendszer Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Premium Audio 5.1
Csatlakozások: 3,5mm Jack, Antenna, CI+, Digitális optikai, HDMI 1.4 A/Return Ch. Support, komponens video, kompozit video, Optikai digitális, RCA, SCART, USB, UTP
Tuner Támogatott szabvány: CI+, DVB-T/C (kábel TV és földi sugárzáshoz)
Egyéb jellemzők
Integrált Wi-Fi, Internet@TV, Játék üzemmód, OSD, Skype ready, tartalomkönyvtár (bővíthető), USB plus (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás), vezeték nélküli DLNAVélemények?
(előre is köszi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!