Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
És melyik játékok vagy motorok fogják támogatni / támogatják a true audio-t (/next-et)? Vagy mikor fogunk ebből látni/hallani valamit?
Itt is lesz kapcsoló mint pl EAX-nál volt?
Jobb hangzásért szívesen áldoznék fel egy kis teljesítményt főleg SP játékok esetén
-
Robert07
aktív tag
válasz
Menthirist #8 üzenetére
Pontosan
A Vega 10 tud majd 13-14TFLOPS-ot guritani, ugyhogy valahol 1 TFLOPS alatt kell ennek maradnia, mert a grafikara is kell azert valamit hagyni.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Menthirist #6 üzenetére
De GFLOPS. Elbaszcsiztam.
Nem kötelező a Polaris. Ha a fejlesztő képes tényleg átgondoltan fejleszteni, és a fejlesztés végére jó marad a feladatok elosztása, akkor jó bármelyik OpenCL 1.1-es GPU. A Polaris előnye csak annyi, hogy ha a fejlesztő nem képes abszolút, de abszolút tökéletes optimalizálást írni, attól a Polaris még jó lesz úgy is.
-
ez nekem még mindig nem kerek. az van a cikkben (igaz elég felületesen tudtam csak átfutni), hogy ehhez a TrueAudio NEXT-hez Polaris szintű kártya fog kelleni, és ezzel lehet majd jól etetni a vr hangzást. Illetve az is, hogy "Itt szerencsére nincs őrületesen sok számítás, vagyis 500-600 TFLOPS-nyi teljesítmény még a legdurvább esetekben is bőven elég lesz."
Na már most még ha csak a felére is lesz szükség általában ahogy mondtad, 250-300 TFLOPS ne lenne átkozott sok számítás? A Polarisok még ennek a félnek is a huszadára lesznek max képesek single precision-ben. A Top 500 szuperszámítógépek júniusi listáján a 10. helyezett tudott 5537 TFLOPS-ot (igaz, gondolom DP-ben). Érted, a 10. leggyorsabb szuperszámítógép a világon.
Biztos hogy nem GFLOPS akart az lenni? -
Bandi995
aktív tag
-
Robert07
aktív tag
500-600 TFLOPS az nem sok egy kicsit hangszamitashoz?
-
AAAgold
senior tag
Konvolúciós...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legtöbb probléma kezelhető gyártófüggetlenül, de a valós idejű hangpufferek Polaris családba tartozó GPU-t igényelnek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- macOS PC-re
- Hővezető paszták
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest