- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yericho800 #12 üzenetére
Értelmes ventiből 3-4 annyiba kerül sajnos, mint egy ilyen ház. Mármint tendenciájában és ezen most ne is kezdjünk el rugózni
Enyémen jelenleg van 6db és az egy hdd több zajt csinál jóval, mint a minimumon forgó 12centisek. Ez spec még olcsó is volt, meg csendes is. De egy év után az egyik hallhatóan csapágyas. Ez van. -
yericho800
aktív tag
inkább adnának értelmes gyári ventiket a házakhoz!
tiszetelet a kivételnek -
k_marcus
csendes tag
Nem tudom ki, milyen gyakran takarítja (én 2-3 havonta, Meshify C), de ha kipattintósan lehet kihúzni akkor a por egy része a kattanás hatására kihullik (be a házba is). Szerintem aki rendesen takarít, a porszívó és a sűrített levegő azért kéznél van, végül is a szűrőt úgyis ki kell pucolni. Egy jó háznak szerintem nem ezzel kell kiemelkednie.
-
LordX
veterán
Phanteks Enthoo Evolv ITX:
http://www.phanteks.com/Enthoo-Evolv-ITX.html
Kicsit egyszerűbb..(szerk: nem szeretik a deeplinket úgy tűnik)
-
törölt tag
#anewlifewithoutdustfilter
-
TIT
veterán
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
Max.ezért,de másért meg utálom a 600-ast.
Fél óra levenni az elejét,a tetejéről nem beszélve,az a másik fél óra.
Az oldalán lévő ablak egyik pöcke le is tört. -
Tuhajohn
tag
Csak mellékesen megjegyezném, hogy az NZXT S340 Elite házamon ugyanígy kell kivenni.
-
DraXoN
addikt
Define R5:
kinyitom az ajtót, kiveszem a szűrőt... eléggé egyszerűreklám volt-e ez a "cikk"? Na mind1.. tudom az R5 már egy "régebbi" korszak terméke, bár csendes ház, azért valamennyi légszállítás képessége is van.
-
akaido
addikt
Asztmásként fontos a tisztaság: kifújom az orrom, első porszűrő rendben!
-
Találtgyerek
veterán
Én ezért szeretem a be quiet! házamat. Ott is csak finoman felhúzom az előlapot és kiszedem a porszűrőt.
Biztos sok vásárolónak fog ez tetszeni. Főleg azoknak,akik nem havi szinten cserélgetik az alkatrészeket a házban. -
Dr. Akula
félisten
Én ennél sokkal könnyebben tisztítom, belefújok kompresszorral, hátul meg kijön az összes dzsuva, ki se kell venni.
-
siposz
aktív tag
Jó ötlet, nekem Lian Li LANCOOL ONE Digital házam van, még nem sikerül leszednem az elejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest