Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
waithEard, Victoryus, Kiki18, Recon666, west: Köszönöm! Remélem a folytatás is tetszeni fog
TűZoltán: Kíváncsi vagyok, te mit hoznál ki ebből a házból
Trebron09: Igen, találkozhattál vele, nem csal az emlékezeted. Sikerült is 3. helyezést elérnem a hónap moddere versenyen, amire nagyon büszke vagyok
Bambinoo: Örülök annak, hogy negatív kritikát is kapok, köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat
Igazad van abban, hogy a festés az előző házamnál (a böhömnél) nem sikerült néhol 100%-osra. Sajnos nincs lehetőségem arra, hogy profi fényezővel készíttessem el a fényezést, itthon a műhelyemben, spray-s festékkel dolgozok. Új tipusú festékkel dolgoztam azon a házon, és hát nem az elvárt minőséget hozta...
A stílushoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy izlések és pofonokA házaimat egy téma mentén találom ki, ennek megfelelően egy Stargate-Atlantis témájú házba simán belefér a csillagkapu és az egyéb, sorozatban látott elemek. Nem igazán szeretem a minimal-moddingot, én azt élvezem, ha egy házon sok egyedi részt hozhatok létre, ügyelve arra, hogy a célszerűség és a funkcionalitás ne csorbuljon, díszítésekkel ne essek át a ló túloldalára.
-
Engineer086
Modder
Bari: Sajnos úgy hozta az élet, hogy az az oldal megszünt, de szerencsére itt is szivesen olvassák az építéseink történetét
Dyra: Köszi! Ahogy tudom, írom is a folytatást
MasterDeeJay: örülök, ha segített a kulcs
hcl: Gyári hűtővel nekem is befért volna a teljes gép ebben a felállásban, viszont az Andy Samuray hűtőm inegcsak neccesen fér volna el azon a helyen, nem is beszélve arról, hogy ha ablakot vágok a gépre, akkor lássam is a belsőségeket
HaRdCoRe^ mp4 Köszi!
zarayq: Természetesen lesz még folytatás, és újabb gépek leírása is, csak győzzem idővel a megírásukat -
Engineer086
Modder
Köszönöm, hogy elolvastad, örülök, ha tetszik!
Kérdésedre válaszolva, ahhoz képest, hogy az előlap eltakarja jócskán a szellőzés útját, alig nőtt a táp hangja.
Bár ebben a bejegyzésben nem volt róla szó, de a következőben kitérek rá, hogy ez a megoldás így miért nem tökéletes. Utólag már tudom, hogy pár dolgot másképp is csinálhattam volna, ezzel elérve a kevesebb szélzaj keletkezését. -
Engineer086
Modder
Day 'n' Nite, balcsida, Apone 33 : Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
LamerGyuri: Azért nem ilyen egyszerű. Voltak ennek előzményei, több éve foglalkoztam már akkor is moddinggal, túl voltam pár házon és versenyen is, és idézem " az általad képviselt minőség miatt esett rád a választásunk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest