- Projektor topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ó igen, csak az a jó, csak az a hiteles és csak az a helyes, amit Te állítasz. A VGChartz pontosabb, a PS3-mal kapcsolatos kritikák elfogultak, MS-szponzoráltak. Amit Te kioktatásnak tálalsz, az szerintem inkább szőrszálhasogatás, de egészségedre A kioktató él folyamatosan ott van a hozzászólásaidban, nem csak nekem tűnt fel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Ha gondolod, mutatok neked olyan statot, ahol 12,7 vs 5,5 millió van (kioktató jellegű dumát meg szerintem tartokasd a srácnak aki a tükörből visszanéz rád, mert a többiek nem vevők rá).
Kérdés:
Szerinted az jó, hogy a sokat késett, várva várt konzolból a bemutatkozásának évében annyi fogy mint abból amit már egy éve hülyére árultak, és mindenki megvette már, aki igazán nagyon szerette volna?Ami az elvárásokat illeti: ha utánanézel, elég sok beszámoló volt a PS3 első hónapjaiban arról, hogy a konzol gyengébben fogy mint ahogyan számítottak rá, szóval ez volt a helyzet:
A Blu-ray olvasóként is használható gép az év első kétharmadában látványosan szenvedett, a vevők sokallták az árát, többen nem érezték szükségét a fejlett, jövőbemutató funkcióknak, plusz a játékválasztékból hiányoztak a nagyobb tömegeket vonzó címek, a PlayStation 3 eladásai ezért hosszú hónapokig siralmasan alakultak.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
OK, hogy PS3-ból annyi fogyott az év során mint Xbox 360-ból, de az MS konzoljából még mindig két és félszer annyi van mint PS3-ból. Az a helyzet, hogy egy konzol sikerében nagy szerepet játszanak a megjelenő játékok is. Amíg minden PS3-ra 2-3 Xbox jut, addig az Xbox lesz a vezető konzol a piacon, a multiplatformos játékok többségét arra fejlesztik majd, és emiatt azon fog a legjobban menni. Most is több olyan játék van, ami Xboxon flottul megy, de PS3-on szaggat, miközben nem is szebb.
A Wii eladások is mutatják, hogy mennyire számít a játék. Elvileg most eladott hardverben nagyjából egy szinten van a Wii és az Xbox 360, de az utóbbinál lényegesen magasabb az eladott játékok darabszáma, és az egy konzolra jutó megvásárolt játékok száma, és sokkal több játék is jelenik meg, szóval összességében és hosszú távon az Xbox 360 biznisz jövedelmezőbb lehet.
Mindenesetre ez még csak az első PS3 vs Xbox 360 év volt. Szerintem csak akkor lesz baj (Sony szemszögből), ha jövő ilyenkorra MGS4-es GT5-ös év után még mindig kettő vagy annál több Xbox jut majd egy PS3-ra. Jövő ilyenkorra az lesz a legérdekesebb, hogy hova jut a Wii eladott játékban.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz raskolnikoff #60 üzenetére
T3-as képeket is nézd meg akkor (eredetileg az ő Wii-s csajukat akartam, de nem találtam már linkelhetőben), bár ez a dolog jobb élőben
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz raskolnikoff #26 üzenetére
hehe, valaki azért csak levette a lényeget kértem alá "ez egy más játék" feliratot, de látom, lemaradt; sebaj.
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Ne magadból indulj ki! Nálunk a privát vélemény a legrosszabb esetben is csak minimális szinten szivárog át a cikkekben, hírekben pedig egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest