Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Az csak annyi hogy nem kérdezi meg hogy XY programmal mennyire voltál elégedett. Ami alatta van az a lényeg.
Nálad full, azaz memóriaképeket, fájlokat, leütött karaktereket, programok adatait, hogy mit mennyi ideig használsz...stb. azaz minden küld.
Ezt viszont csak az enterprise-ban lehet 0-ra venni, HOME és PRO felhasználók csak 1-es értékig (basic) csökkenthetik mikor nem mindent küld csak pár dolgot.
Ha jól sejtem nem kattintottál a "Learn more" linkre és olvastad el mit ír benne. Én amint megtettem raktam is vissza a jól bekonfigurált Win 8.1-emet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az alapértelmezett beállításokkal rengeteg mindenhez hozzáférést adunk a Microsoftnak, a gépelési adatainkhoz is.
- Politika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzol Screenshot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest