Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highscreen
csendes tag
Még ha a belsejében tényleg tükrökkel középről a kamerához lenne terelve a kép és külön objektívekkel lehetne tuningolni, elég ütős ötlet lenne, de így szerintem sincs semmi értelme. Így csak egy felesleges kacat, amit ha meg is vesz valaki 1-2x rárakja a telefonra a user és utána landol a fiókban, majd el is felejti szépen lassan.
-
JohnnyX
őstag
Ezt ma olvastam:
Ötlet az MTV-nek tudósításhoz:
"Tegnap este az Andrássy úti Apple viszonteladó előtt több ezer ember állt sorba, és kiabálta: Macbook tok! Macbook tok!"_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Tomcat
őstag
Ez a baj, mert meg is vesz valaki. Ha nem lenne rá kereslet akkor nem lennének ilyen felesleges "innovatív" megoldások. Egyébként nekem mostanra szent meggyőződésem hogy ezek az Apple telefon tuningolások tuladonképpen feszegetik az önirónia és a önkifigurázás fogalmát. Lehet hogy nem véletlen és a cél éppen az Apple telefonok image-ének lejáratása.
Tomcat
-
nord_
veterán
Ezt a sznob nyavalygást... Ha nem tetszik, nem kell megvenni. Attól, hogy valami nem az én stílusom, még nem mondom rá, hogy szar, meg hogy semmi értelme sincs.
Úgy szép a világ, ha változatos.
-
Tomcat
őstag
Ez egy épületes marhaság úgy ahogy van. Még jó hogy néha-néha kitalálnak ilyen hülyeségeket a szifonokhoz, legalább van min nevetni és élcelődni, ahogy azon is amikor egy-egy ilyet vagy hasonót látok az utcán bizonyosan definiálható usereknél. Igen, kb. olyanoknál akik ráteszik a Bentley hűtőrácsot, hatalmas szárnyakat meg a turbo feliratot a 20 éves Suzukijukra hogy azzal majd jobban mutat és persze jobban is megy a gép.
Egyébként egy alapvetően nem fotós telefonra minek egyáltalán ilyen cucc? Kinek jönnek ilyen hülye ötletei.Tomcat
-
Danndi
tag
Ha megnézitek az alsó képet, adnak hozzá fülhallgatót => csörgés megoldva, na meg a némítógombhoz is hozzá lehet férni, bőrtok, pánt, távkioldó!?, makrólencse + ha a vaku működik, na meg a makrólencse, meg ami szerintem megéri az állvány... szóval ennyiért nem rossz pakk...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Emeletes marhaság...
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
iBlast
aktív tag
Kar elrontani az iPhone külsejét ezzel a fossal
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
OMG
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
szab.tam
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #38 üzenetére
begurott vlami a bentley hűtőrácsos suzuki-ról. a mask 1-ben, amikor a vége felé a kutya felpróbálta a maszkot...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #36 üzenetére
nem jó példa. az általad felhozottnak sokkal több értelme lenne....
ha meg valakinek nem tetszik, hogy röhögünk az egészen, vegyen magának egyet. nem fogjuk megakadályozni...
sőt, még egy logout-os cikket is írhat belőle...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Atom Anti
csendes tag
Nem tudom jelent e valamit, de a mellékelt kínai ábrán a cserélhető objektívek a telefon eredeti kamerájához vannak nyilazva...
-
kovy79
őstag
válasz Runner_fxr #33 üzenetére
Abban mondjuk igaza van, hogy sokszor a felesleges, baromságnak tűnő dolgokból lettek hasznos találmányok. Példát most ne kérj, fáradt vagyok hozzá!
Mod: az IgNobel díjazottjai között van példa.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Solten
őstag
Ugy latszik egyre jobban divat egyre idetlenebb gadgeteket piacra dobni.
Saor Alba
-
JohnnyX
őstag
Egyszeruen szanalmas sok embertol ez a sok negativ hozzaszolas.
Csorog a telefon? Van repulos uzemmod is, es nem zavarja meg a fotozast.
Majd ha lesz egy ilyen folos telefonod meg egy picit okosabb buksid, akkor nem azon gondolkodsz hogy eladd, es megjobb legyen... áá, jelenleg erre van ido, hogy lehuzzuk mas akarmilyen talalmanyat, meg akkor is ha azonnal nincs ra (szerintunk) igeny, amire nekunk nem jut idonk...Gratulalok!
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Recon666
Közösségépítő
Kelett, mint egy szelet kenyér.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
És ha csörög a telefon?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
freeapro
senior tag
Brilliáns!!! Konzumidiótáknak kötelező darab!
-
szaszayanou
aktív tag
Szerintem ízléstelen és giccses. Ingyen sem kellene.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
Hobbbyt
őstag
Nagy az isten állat kertje.. na nem ez a baj, hanem h alacsony a kerítés..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
korion
senior tag
65 dodot szerintem akkor is megér!
BUÉK!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
szab.tam
nagyúr
-
Kashim
őstag
Uram atyám... Gyönyörű az a lik ott a sarokban.
-
Mr.Csizmás
titán
tedd hozzá, hogy a logója is egy koppintás full a leica embléma, és betűstílus másolása.
Szeretjük a Leica ősrégi fényképezőgépeket, de nincs rá pénzünk (és/vagy nincs kedvünk filmhívással bíbelődni)? Van viszont a családban Apple iPhone telefon?
adja el az ájfont, az árából egy kezdő DSLR kitet vehet, aminek nyomába sem érhet bármilyen telefon.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szab.tam
nagyúr
még 1x elvoltastam. de még mindig nem értem, hogy most ez mire is jó?
ezt meg végképp nem tudom értelmezni:
"...rendelkezik optikai keresővel, kioldó gombbal, objektív foglalattal (!), ..."
nagy felkiáltójellel az objektív foglalat. nem értem...ilyen erővel egy veyron köré lehetne építeni egy replika zetort, kamu eketartóval... (na jó, ebben az iphone esetében a veyron hasonlat erős túlzás, jó lesz az astra is...)
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Az iPhone eredeti kameráját használja. Nézd meg a képeken. Az már más tészta, hogy milyen "érdekesen" néz ki pl egy halszem optikával, ha az még rá van téve.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Mr.Csizmás
titán
ha ezt egy valódi leicás meglátná, hogy milyen játékszert csináltak belőlük, sztem chuck norrisos körbepörgőrúgással likvidálná...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BotaN
senior tag
Ebből a középen elhelyezett "lencséből" hogy jut el a fény az iPhone-ba? Nem tűnik olyan vastagnak hogy bent tükrözve legyen.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
törölt tag
ennyiért néhol még egy hangfalat se lehet kapni ipodhoz, egészen barátságos az ára ha innen nézzük
-
hito
nagyúr
Szarból nem lehet várat építeni
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Az iPhone már nem menő?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
doggie
aktív tag
-
MorphBCS
tag
Hát ez "úristendesz@r" kategória, úgy, ahogy van...
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Day 'n' Nite
tag
Jó az alcím
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Bogyó bá'
nagyúr
Azért mekkora égés lehet, amikor éppen villogunk vele, és elkezd csörögni a "fényképezőgépünk", mi meg szépen kihámozzuk a tokjából....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest