Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
nagyon ügyes vagy, főleg hogy a cikkben is projektorról volt szó, és én is azokról beszéltem.
erre jössz itt nekem a tévékkel. túltoltad, pihenj egy kicsit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#52) Hobbbyt
mi köze van a magyarországi hivatalosan elfogadott mértékegységeknek ahhoz, hogy te mit használsz? semmi, és senkit nem is érdekel. a hatályos magyar jogrend szerint magyarországon NEM a hüvelyk a hivatalos, hanem a milliméter, centiméter, deciméter, méter, kilométer.
ennyi, és ezt ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni. ha ezután is elkezdesz értetlenkedni, akkor részemről ennyi voltál. fárasztó, komolyan. senkit nem érdekel, hogy te mit használsz és hol. magyarországról van szó még mindig és a hatályos mértékegységekről. -
törölt tag
Ezt a dolgot az árukeresőnek is elmagyarázhatnád, mert azok még mindig Képátló (cm)-t használnak.

Kár vitázni ilyeneken, és nem is került volna nagy fáradságba odaírni azt sem, hogy képátlóról van szó. Így legalább mindenkinek egyértelmű lenne, mint a nagy többségnek itt. Az is igaz, hogy idetévedhet bárki, például olyan is, aki eddig 51, 55 vagy 63 cm-es képátlójú tévét használt. Ha több és pontosabb az információ az mindig jobb, mintha hiányos, lásd az előbbi példákat. -
cinemazealot
addikt
Egy XGA felbontású DMD chip cseréje pedig alsó hangon is 50e Ft + munkaköltség, és a DLP vetítők jó része elszenvedi ennek az alkatrésznek a meghibásodását. Az enyém egyik napról a másikra kezdte el produkálni, így már nem is tudtam normális(abb) áron túladni rajta. Képzelem, mennyiben kerül egy FullHD felbontású chip cseréje. A projektor szerintem nem tévézésre való. Aki mégis annak használja, az valószínűleg meg tudja teremteni hozzá a megfelelően ideális fényviszonyokat, illetve nem zavarja, hogy másfélszer/kétszer annyit fogyaszt (és fűt + búg) a készüléke.
(#14) wolruf
Adott egy vászon, amire nem vetítesz semmit, és megmérheted a róla visszaverődő fény mennyiségét. Aztán bekapcsolod a projektort, amivel a vászon aktuális megvilágításához még több fényt adsz, így a vászon felületéről még több fény verődik vissza. Ergo, ami fénymennyiséget korábban mértél, annál a bekapcsolt projektor mellett már csak többet (világosabbat) mérhetsz, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Filmvilág
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)