Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Jövő hét elején fogom kézhez kapni, kíváncsi vagyok rá. Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de egy próbát megér.
Ha gondoljátok, szívesen válaszolok majd a géppel kapcsolatos kérdéseitekre. -
Hevius
tag
Na már kezdenek valahogy kinézni.
-
littlelion21
addikt
Vajh' mekkora lehet a kijelző kávája...?
-
DroneZ
aktív tag
a Dell-ről csak pár szóban: magas ár és ugyanekkora technikai minőség is. nem egy s nem kettő, Dell termék fordult már meg a kezemben, de szinte mindegyiktől könnyezve vettem búcsút, hiába tudtam hogy az utóda jön a helyére. igaz notikkal még nem dolgoztam így ezt nem tudom, de meg merem kockáztatni van olyan jó mint a többi terméke.
én csak ajánlani tudom a céget, bátran, bárkinek.
-
Mourgul
csendes tag
Sok, drága, nem kevés....
-
shteer
titán
most már csak Fujitsu? hova lett a Siemens a névből? vagy csak a távolkeleti piacon van így jelen?
-
FuSi és közel 500 euro? Ez most komoly?
-
AnimX
csendes tag
ja ja nem csúnya
-
DroneZ
aktív tag
na ezek valóbaj jól néznek ki, főleg a fehér
egyébként a FS kijelző-problémáit sikerült már orvosolni?
-
kelzsoca
félisten
Ahogy látom nem kell jegyet vennem Japánba
-
yorka
tag
Se nem elegáns, se nem könnyű, se nem vékony, semmi innováció, alacsonyított kijelző. Hová tartunk kérem szépen?
-
Devid_81
félisten
Pfff minden tekintetben
-
Árcédula és paraméterek nélkül jól néz ki.
-
hyperspace
őstag
Kicsi kijelzo,magas ar,aki erdeklodik kicsit,nem ilyen gepet fog venni ebbeb a kategoriaban. Szvsz
-
Raymond
titán
Szoval ugyanaz mint az osszes tobbi (plusz kisebb felbontasu panel) tobb mint masfelszeres aron. Szep munka
-
Stiky
senior tag
1024x576 px
Egyre alacsonyabbak ezek a panelek... -
Cs_Laci
senior tag
És miért csak 75 fokban nyílik?
-
Dave™
nagyúr
Sajnos nem tudom osztani a címben lévő állítást, és akkor az áráról még nem is beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hardvertartalmában a netbookos hagyományokat követi az új gép.
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- HP Pavilion Windows 11 gamer laptop 4 órás akkumulátorral
- MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- Apple MacBook Pro 14" M4 Pro / 24GB / 512GB SSD / 34Hó Garancia! 2 ciklus / Beszámítás
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Acer Aspire E15 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest