Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Magas árra számítottam, de az 1000€ még így is meglepett.
Amúgy meg a 2-ből sohasem lesz rendes 7.1. Mint amikor a tévék SD-ből próbálnak felskálázni 4K-ra, na az se fog a natív felbontás közelébe érni.
-
nexplo
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Pontosan. Bár én csak próbáltam ilyet, (nem futott rá anyagilag) de jópofa volt. Azóta minden hatalmasat fejlődött de ez a térhatás valahogy nem igazán véleményem szerint
-
cskamacska
addikt
Fejhallgatója válogatja.
Pl Zalman ZM-RS6F + Audigy 2 ZS + Battlefield 2 már 15 éve tűpontos irány és térérzetet biztosított 5.1 módban, pedig maga a füles elég ócska volt sztereó anyagra.(meg maga az anyag és szerelés minősége is bazári volt, szerintem azok még vitrinben is széthullottak mára, nem hogy használni lehetne mint egy kortárs Sennheiser 555-öt
)siposz: Lehetne, lehetne, de a gyakorlatban még sincs ez meg. Aureal óta biztosan nem.
Teljes szoftver, PC, és HiFi ipar szégyenére továbbra is ott tartunk, hogy ha térhatás kell, akkor 5.1/7.1-ben kell kiküldeni a jelet, és valami sufnituning megoldással sztereóvá visszaberhelni a füleink számára.
Az ócska szemét játék middleware-ek ennyit tudnak, sok.egyre még viszonylag tűrhetően kiszámítják a hangot, de sztereó kimenet esetén kardjukba dőlnek. 
-
GodGamer5
addikt
Egy gyors kérdés ahhoz aki már használt valós 7.1-es gamer fejhallgatót. Parasztvakítás, vagy tényleg jó a térhatás egy ilyen cuccnál?
-
nexplo
őstag
"valahogy megteremtsék a rengeteg csatorna illúzióját" ez az is marad kb sajnos
-
tntmax
aktív tag
Legalább árban felveszi a versenyt egy valós (budget) atmos rendszerrel.

Biztos léteznek nagyon jó virtual surround algoritmusok (pl A3D szerintem lenyűgöző volt) de ezt szerintem szoftveresen is össze lehetne hozni, akár egy DAC formájában és onnantól bármilyen fejhallgatóval mehet a buli. -
siposz
aktív tag
Nem igazán értem, miért van szükség ilyenekre. Vagy hogy miért erőltetik.
Ezt pl. egy sima sztereó fülesen meghallgatva, nekem teljesen átjön az összes irány, szinte látom a tükörben a fodrászt a lelki szemeim előtt.
-
Duree
veterán
Egy újabb érthetetlen termék ráadásul elképesztően magas áron, de legalább jó lenne de a fizika korlátai nem lehet kikerülni, semmilyen trükkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Plazma TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Focal Hadenys 1 hónapos
- Douk Audio Q11 DAC + AMPAPA D1 Erősítő
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 (ANC) Aktív zajkioltással ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! GQJXJL6JJK
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Az ócska szemét játék middleware-ek ennyit tudnak, sok.egyre még viszonylag tűrhetően kiszámítják a hangot, de sztereó kimenet esetén kardjukba dőlnek.