Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Robot plüssmackó!
-
tecsu
addikt
válasz
IgnisFatuus #26 üzenetére
A vese meg babszem alakú.
-
kzkz
őstag
Vesetál alakú:
-
ncc1701
veterán
válasz
-Skylake- #22 üzenetére
Elképzelni nem tudom, milyen lehet, mikor az ember nem tud aludni. Én meglátom a párnám, és mire bezuhanok az ágyba, még épp van időm magamra rántani a takarót, és annyi. Szerintem ha aludni akarok, akkor nagyon max 2 percen belül már alvás van.
Amúgy lehetőleg stressz mentesen kellene élni, és akkor nem agyal minden xaron az ember éjjel alvás helyett.
-
-Skylake-
addikt
Kivancsi lennek, hogy az ide irogatok kozul hanyan kuzdenek alvasproblemakkal. Van egy tippem.
-
energy4ever
addikt
Horror hangot add ki, mikozben olyan mozgast stimulal, mintha, egy alien fioka mozogna benne...
Es meg fingani is tud.
-
Dr. X
aktív tag
Szerintem ez alvássegítő helyett inkább, magány ellen fogják használni a japánok. Ott divat, hogy az embert mindennel helyettesítsék. Ez meg szuszog meg lélegzik.
-
törölt tag
Anti hisztamin tabletta kb 5 perc után alvás, THC detto, szex szintúgy, fejbelövés instant, van meg kerdes?
-
Alchemist
addikt
Ezzel még mindig eléggé le vagyunk maradva
-
Astroboy
őstag
Altatórobot.
Kellett, mint egy falat kenyérMost már nyugodtan alszom. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Kozmonauta #13 üzenetére
A minimalista megoldás is megteszi. Pézsma,ylang ylang olaj és rózsaszirmok helyett egy üveg eperbor
-
Kozmonauta
tag
válasz
hombre[EU] #1 üzenetére
Taoista módszerről van szó?
-
gyulank
addikt
Túlnépesedés van, de mégis robotokkal kell ágybabújni.
-
tecsu
addikt
válasz
hombre[EU] #1 üzenetére
Egyetértek. Egy tömőrobot is elérné a hatást.
-
Redneck
nagyúr
Altatórobot, robotkutya? Kiégek.
-
törölt tag
"A némileg meghatározhatatlan alakú"
Szerintem egyértelműen bab!
Amúgy meg tessék elfáradni napközben, garantált alvás!
-
sityak
tag
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
napi fél valeriána (amúgy tényleg hat)
-
A.K.
tag
nyugodt lélegzést szimulál mind hanggal, mind mozgással, másrészt hangszórói segítségével megnyugtató hangok kibocsájtására is képes
egy macska ugyanezt megcsinálja és mellesleg ő sem készít statisztikát és nem is posztolja azokat a közösségi oldalakra
-
orbano
félisten
lehet olcsóbb nem nézni a 6500 Kelvines TV-n 10-ig a pszichothrillert. vagy még rosszabb esetben a facebook kommenteket
-
hombre[EU]
veterán
A nyugodt alvás titka a rendszeres orgazmus, kedves nyugatiak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elkészült a világ első altatórobotja, amelynek láttán az álommanó is sírva dobja majd a sarokba homokzsákját!
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest