- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsiv
csendes tag
válasz
Interceptor #21 üzenetére
Klassz a videó, de ha jól számoltam 180 db. tv-t használtak erre fel, szerintem, ennyi tv-vel jobbra is futotta volna tőlük. Például valamire való normális 360 fokban felvett videó bemutatására, vagy hasonló.
-
Peter13
senior tag
válasz
Interceptor #19 üzenetére
Csak egyszer, kiállításon, Hevederes-beülős példány volt, lehetett "szaladgálni" mindenfelé a csúszófelületen, egyébként nagyon vicces és érdekes, de legalább ugyanilyen furcsa is volt (a mozgáskoordináció valahogy nehezen ment - idővel persze biztosan javult volna). A típusára nem emlékszem (promóciós termékként volt kiállítva egy nem-IT rendezvényen), de nem "kiterjesztett valóság" jellegű volt hanem "zárt" (így nem is láttam a körülöttem állókat). Továbbra is úgy gondolom hogy teljesen más élmény mint beleállni egy ilyen alagútba (bár ez utóbbit természetesen nem próbáltam
)
-
Peter13
senior tag
válasz
Interceptor #15 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem: a VR is biztosan jó, de azt az érzést amikor ott állsz az alagút közepén, és kicsinek érzed magad a "kütyühöz" képest, na azt biztos nem tudja
. Plusz nincs rádaggatva semmi, teljesen szabadon tudsz mozogni, látod magadat rendesen (nem virtuális kéz meg ilyenek) és másokat is...ez egyszerűen teljesen más kategória. Arról nem beszélve hogy végső soron ez az OLED (TV illetve képmegjelenítés) erődemonstáriója akart lenni, nem a VR-é
A hírhez: meg kell hagyni, hogy az LG tényleg jól nyomja az OLED témát, és úgy tűnik most már PR-ban is ott vannak (régen max a nagy japán márkáktól vártunk és láttunk hasonlókat, hát most tessék)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest