- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
FollowTheORI #28 üzenetére
Most azonnal meg tudnák oldani, ha akarnák: pixelenként követve az öregedést és ennek megfelelően ellenkompenzálva a megjelenített képet. Ehhez csak egy képkockányi tárhelyet kellene fenntartani, igaz, szubpixelenként kellően nagy precizitással. 72 bit/szubpixel elég lenne 10 bites értékek 10 évnyi összeadogatásához. Ehhez mindössze ~256MB NVRAM kellene a tévékbe.
-
Aki először megoldja az OLED technológia egyenlőtlen öregedési gondját az nagyot fog lépni előre... kíváncsi vagyok melyik gyártó lesz az első.
-
ielektros
senior tag
Ime par kep. Meg mindig nem toltodott fel minden, jelenlegi allas szeint meg 29 nem online. Sajnos mindegyik kep eroteljes kutyafuttaban keszult. Csak a szombat allt rendelkezesemre es ebben volt jo par elore tervezett talalkozo is. Igy gyorsan mindent vegigneztem de arra, hogy jo kepet csinaljak mar kevesbe jutott ido.
-
ielektros
senior tag
-
dezz
nagyúr
válasz
rollerphreak #18 üzenetére
Monitornak nem lesz az igazi a 4K-nál max. 30Hz-es frissítésével... (Elég gyorsan golyózni kezd a szem az ugráló egértől, stb.)
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
pincehely #14 üzenetére
Ajánlom ezt figyelmedbe Seiki Digital SE39UY04 39-Inch 4K Ultra HD
Lehet, hogy nem egy Sony, de USA-ben már használják páran...
-
Segal
veterán
FullHD-ba még nem is láthattad...
Én is monitornak használom a tv-t szóval én is értékelném az UHD felbontást de esélyt sem látok rá hogy OLAD-ből várjam ki jó lesz jövőre a LED is. Addigra ugyis kijönnek a lejjebb pozicionált tv-ék (Samsung G sorozat) és a HDMI 2.0-ás videókártyák is.
Ja és nem mindenki a 3D tv-jét szeretné cserélni az enyém speciel még nem tudja. Mondjuk ez a része pont nem is izgat a tv-nek nem véletlen nem cseréltem eddig a nagyobb felbontás viszont már sokkal érdekesebben hangzik. -
lotTóni
tag
Pár éve lázban voltam,hogy mekkora oltás lesz Szellő Pistát 3Dben,vagy fújhádéban hesszelni a retekklubon...Nem lett az..
.Leszokóban vagyok az innovációról..
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt azért nem hiszem, hogy a Samsung bosszankodott volna a lemaradás miatt, hiszen kijelenthetjük, hogy ennek a terméknek még nincs is piaca. Még az UHD piac se létezik igazán japánon kívül, mert nincs rá semmi tartalom, miközben rohadt drága, akkor milyen piaca lehetne az OLED paneles UHD TV-nek főleg ekkora méretben? Mennyibe lenne ma egy ilyen TV? 50 millió Ft?
Azért kíváncsi vagyok, hogy mivel tudják majd rávenni az embereket, hogy cseréljék le a tavaly vett 3D-s tévéjüket amin nem volt mit nézni, egy olyan TV-re amire még annyi néznivaló sincs a korábbira.
-
ielektros
senior tag
En is megneztem ma, hogy mi a felhozatal. UHD domping minden szinten. Nem mondom, hogy nem erdekes mert nagyon szep kijelzoket lattunk, de sajnos ez meg nem feher embernek valo kategoria.
-
djsunny
aktív tag
Nem ismerem magát a kiállítást, itt csak csúcs elérhetetlen cuccokat mutatnak be a gyártók vagy átlag termékek új változatait is? Mert szépek ezek a 4K OLED televíziók de belátható időn belül átlag ember ilyet nem fog venni és csak ilyen TV-kről szóló cikkeket olvasok egymás után.
Pedig szerintem sokakat jobban érdekelne például a mostani 5-6-7-8 szériás LED TV-k 2014-es változatai. Milyen változások lesznek designban és tudásban? Azokat a termékeket is jó volna látni melyek nem milliós árcédulával rendelkeznek.
-
vlevi
nagyúr
Sharp IGZO panelre lennek kivancsi. Ev elejen olyan nagy szenzacio volt, most meg semmi. Pedig erdekes lenne
-
Nesze semmi, fogd meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni az eszközről, azon kívül, hogy a kép minősége kifejezetten ígéretesnek tűnt.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest