- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Na végre szállingóznak ezek is. Amióta kipróbáltam a Sony-nak egy bemutató állomását, azóta akarok egy ilyesmi cuccot. Annyiban tért el, hogy 60" 3D TV és a kanapé előtt volt egy 30"-os tapi kijelző döntve, ami az irányító pult volt. Ezen volt a menu rensszer, virtuális qwerty stb, amivel irányítani lehetett a TV-t. Azon még elég kezdetleges volt, inkább kevés dologra használható, a tapi kijelző, de én láttam benne fantáziát, csak mint egy PC vezérpőpult!
Remélem érkeznek még ilyen termékek és valaki megalkotja ezt a koncepciót.A cikkben szereplőnek 3 baja van nálam. Túl nagy, ehez mérten kicsi a felbontása és nem dönthető. Amit meg nem értek, hogyha ekkora nagy dög és ott van az a méretes lába, akkor miért nem fért bele egy asztali config? (tudom, többet fogyaszt, de ez nem mindenhol szempont)
Ha már ugye tervező munka akkor nem HD3000.... csupán erre gondolok...
Minden másra elég persze, de nem kötelező dgpu-s modellt rendelni és a panelből is lehetett volna opciósan 4K-s panellel kérni, ha mindkettő 55" akkor csak a belsőt érintené a változás, a design maradhat. Na mindegy a döntéseket nem én hozom, de szvsz lehetett volna ebből "hype" (akár csak szimplán kelendőbb) termék is, néhány opcionális lehetőséggel és minimális változtatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airsoft
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest