Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freemanone

addikt

Na végre szállingóznak ezek is. Amióta kipróbáltam a Sony-nak egy bemutató állomását, azóta akarok egy ilyesmi cuccot. Annyiban tért el, hogy 60" 3D TV és a kanapé előtt volt egy 30"-os tapi kijelző döntve, ami az irányító pult volt. Ezen volt a menu rensszer, virtuális qwerty stb, amivel irányítani lehetett a TV-t. Azon még elég kezdetleges volt, inkább kevés dologra használható, a tapi kijelző, de én láttam benne fantáziát, csak mint egy PC vezérpőpult! :))
    Remélem érkeznek még ilyen termékek és valaki megalkotja ezt a koncepciót.

A cikkben szereplőnek 3 baja van nálam. Túl nagy, ehez mérten kicsi a felbontása és nem dönthető. Amit meg nem értek, hogyha ekkora nagy dög és ott van az a méretes lába, akkor miért nem fért bele egy asztali config? (tudom, többet fogyaszt, de ez nem mindenhol szempont)
    Ha már ugye tervező munka akkor nem HD3000.... csupán erre gondolok... :U
    Minden másra elég persze, de nem kötelező dgpu-s modellt rendelni és a panelből is lehetett volna opciósan 4K-s panellel kérni, ha mindkettő 55" akkor csak a belsőt érintené a változás, a design maradhat. Na mindegy a döntéseket nem én hozom, de szvsz lehetett volna ebből "hype" (akár csak szimplán kelendőbb) termék is, néhány opcionális lehetőséggel és minimális változtatással.

Új hozzászólás Aktív témák