Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Remélem, hogy igaz a hír, én nagyon örülnék egy ilyennek - ugyan anno a NES játékokkal játszottam a legtöbbet, így azok állnak a szívemhez közelebb, viszont a SNES-en sokkal minőségibb címek készültek, azért látszik a hardware-es különbség bőven.
-
sting2
addikt
válasz
AxBattler #21 üzenetére
Aztán ha nem tetszett vagy már meguntad ezeket a címeket és szerettél volna tovább/túl lépni rajta, akkor imádkozni kellett hogy a Pecsába vagy a Bakancsoson, vagy extrém esetben a Gyáli piacon találj "méltó" csere alapot hozzá...
szarvasabogár :
A gyűjtők legnagyobb örömére.. -
Bizony. Sokan nosztalgiáznak, hogy régenmindenjobbvót', de a konzol- és játékárak az átlagbérekhez mérve arányosan csökkentek, nem is kevéssel.
Nekem Sega MD-om volt, de ott is 10-13k HUF-ba kerültt egy normális cím; ma az új konzoljátékok 15-20k HUF között kaphatóak, miközben a bérek a 90-es évek vége óta nőttek, ill. masszívan inflálódott a JMF.
-
sting2
addikt
válasz
Fitzgerald #19 üzenetére
A bontatlan - Fóliás Mortal 2 hozzá meg 14 - 17k......
-
Fitzgerald
veterán
Az a kemény, hogy még emlékszem arra a napra '94-ből, amikor először játszottam SNES-el (Mortal Kombat 2). 30 rongyba került az a szar, az a havi bruttó átlagbér volt akkoriban. Olyan mintha csak pár éve lett volna.
-
Ez szerintem sokkal érdekesebb lehet mint a sima nes mini. A kettő között majdnem akkora különbség van a nes és az snes között, mint ps1 ps2 között. Akár multitap támogatás is lehetne
Amire ez jó szerintem ha átjönnek a haverok néhány sör után szórakozni vele, ezért jó ha minél többen lehet, vagy gyerekeknek
-
Zirowe
nagyúr
Ha ez is okosithato lesz, akkor szivesen varom.
-
boost
veterán
De XBox One Scorpion lesz messze a legszebb a Red Dead Redemption, elvileg.
Persze a látvány egy dolog. Nekem sima PS4-en is nagy öröm lesz játszani.
NES Mini-rol azt olvastam, hogy csak rajongói ajándéknak szánta a Nintendo, ezért lett annyira kevés, nem számítottak rá, hogy a rajongókon kívül a konzumer közönséget is érdekelni fogja.
-
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Ja, bilibe lóg a kezem.
-
sting2
addikt
Apunak retrózni, kölyköknek kikapcsolódni és belenyalni a nagybetűs videó játék élménybe - "első konzolnak" nem is lehetne jobbat mondani olyan esetekben ahol van 2 gyerek, három év kor különbséggel.
Kegyetlenül dilemmába hozza az egyszeri Gamert az idei év vége!..
Switch - Mario
Skorpió
Snes Mini -
Lefogadom, hogy a NES Mini-vel tesztelték a piacot, és ez a SNES lesz majd az igazi, bővíthető változat: SD kártya, online móka, stb. Várom.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kell egy ilyen is a NES mini mellé, hogy ne legyen szegény magányos.
-
szupermacs
veterán
Ha NES Mini szintű 30 játékos, rövid kábeles cucc, akkor inkább kihagyom.
-
boost
veterán
Juhuu, a NES mini is nagy kedvenc. Dolgozó szobás konzol.
-
Sirandrish
legenda
Nah ez nekem is kell
-
Male
nagyúr
Na ezt várom
...csak legyenek rajta a régi kedvenceim
-
Bad Pritt
félisten
Ha végre minimum emberhosszú kábelt adnak hozzá, akkor esetleg megérheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest