- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Ez ilyen önmagát beteljesíteni kívánó jóslat akart lenni?
Lesznek új technológiák, izgalmas lesz, de hogy idén ez már bedurranáshoz vezetne...
G@ci drága lesz úgy általában minden, aki leszarja, hogy már ezer forint egy kiló normális péksütemény, az meg már tuti vett OLED-et legalább egy-két éve. Az nem most fog rohanni lecserélni. Nem azért, mert nem telik rá, hanem mert utálja a macerát.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
forgonati
őstag
Hát, nekem van egy 65" OLED amit 3 éve vettem, a hálóba meg most vettem egy 10 éve csúcsmodell 42" LG-t, teljesen jó a képe, és kemény 60 Eur volt... Rám várhat a tv piac úgy 15 évig
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
veterán
Én a tévét csak azért vettem , hogy a stream szolgáltatók műsorait nézzem. A tévé adástól ki ver a víz borzalmas filmek és annyi a reklám, hogy lassan több mint a valós tartalom.
duree54
-
addikt
válasz Felesbandi #12 üzenetére
Jogos az aggodalmad, én is remélem, hogy ennek legalább nem megy fel az ára. Mindennek megy fel az ára, de legalább "kenyeret és cirkuszt" lehessen már jutányos áron kapni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Semplar
őstag
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
komoly, csak az alcím lett kiegészítve. Ezért is tettem off -ba.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Televan74
nagyúr
Részemről pufoghat is. Tavaly se és idén sem fogom lecserélni a 10 éves 1080p -s Samsung TV -ét. Qled -en is ugyan azt a szart kapnám a kábel szolgáltatótól.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Steven028
csendes tag
Durranhat én már tavaly lecseréltem.Samsung 65" qled.
-
veterán
-
törölt tag
Ez azért nem új technológia, egyes LG-Samsung tévék néhány éve négy porton tudják. Azt hiszem, az LG-nél tavalytól működik a VRR és 120 Hz Dolby Vision együtt. Samsungnál nincs DV, VRR és FreeSync viszont van és működik, ha jól tudom.
A többi gyártó pedig idén is a korábbi Mediatek SoC-okra épül és 1-2 40 Gbps portot kap, szerintem éppúgy megcsillagozott funkcionalitással, mint eddig. Vártam, hogy az idei tévékben felbukkan a Pentonic 2000, de úgy néz ki, hogy még nem. Persze, a gyártási problémák sem kedveznek az újdonságoknak.
A cikkben a második kép alja hiányzik. Nem is biztos, hogy LG OLED-es képet tennék be, az a piac egy kis szelete csak.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Ezt megértem
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Semplar
őstag
A piackutatók szerint a tavalyi visszaesés után 2022-ben komoly árnövekedés várható.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
-igu-
veterán
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Jogos, ha új technológiára van igény, akkor nem nagyon van más választásod.
Én is a 65" mellett döntöttem, úgy még épp elférnek mellette kényelmesen a hangfalak.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Felesbandi
senior tag
Az a baj, hogy 4k@120Hz-et akarok mindenkepp XSX es kesobb PS5 melle (+ "futureproof-ing" miatt). Az a nagy szerencse, hogy az eredetileg kigondolt 77 colos meretet baratnom meglatta eloben es megtiltotta, hogy akkorat vegyek, a 65 colosak meg joval olcsobbak. De orulnek, ha nem kuszna fel az aruk a korabbi 77-es arsavba.
@tibaimp Nekem egyelore nincs TV-m, szoval nem uszom meg, valamit vennem kell.
-
-igu-
veterán
Vegyél a kifutó szériából, vagy egy használt 2-3 éves darabot. Vagy egy még öregebb darabot, aminek jó a képe, és szükség esetén egy média box-ot mellé.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
tibaimp
nagyúr
Sajnos ez van. Én meg a régi Pana plazma TV-m cseréjén töröm a fejem, de még meglátom
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Felesbandi
senior tag
Csak ne menjen ennek is feljebb az ara...
Mire lakas vasarlasig jutottam, elszallt az aruk. Vennek autot, elszallt az aruk.
Kene egy jo TV koltozes utanra, orulnek, ha nem masfelszeres aron kene bevasarolnom egyszer az eletben. (Bar jo is lett volna, ha lakast "csak" a regi arak masfelszereseert vehettem volna. ) -
tibaimp
nagyúr
A csiphiány is ellenük dolgozik, nem csak azért, mert a TV-kbe se jut, de ha konzolokat is lehetne kapni rendesen, az is lökne szépen a TV eladásokon.
-
Tengri
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
Ahhoz hogy a piac bedurranjon ahhoz vevőkre és leginkább fizető képes vevőkre van szükség, enélkül csak döcögni fog a piac, és itt még meg sem említettük a piac nyersanyag ellátási problémáit, és az ilyen olyan ár feltornászó trükköket.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
addikt
Monitornak akarom
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
W.Wilson
aktív tag
Egy 3%-os emelkedés, ami ráadásul csak a 2020-as szintre való visszatérést jelenti, már bedurranásnak, komoly növekedésnek számít? Ne már.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Sanya
nagyúr
Jelenleg két tévém van: egy 2010-es Samsung 32"-os és egy 2016 philips Androidos 2016-os. Míg ezek tönkre nem mennek én nem veszek másikat.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Tengri
senior tag
42" LG OLEDek kelendőek lesznek
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."