- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
AMD 860k-ra ideáig is felajánlotta, de én csak most tettem fel W7-re (egy backup után, az ördög nem alszik). Csont nélkül felment, a Passmark PT 9 alapján semennyi teljesítménycsökkenés sincs.
-
efi99
őstag
Ez kétségtelenül így lehet. Már csak ezért is nehéz elképzelni, hogy miért is nem bírták nyavalyás1 db AMD X2 konfiguráción lefuttatni a tesztelést, egyből kibukott volna. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy ez elmaradt és ez igen nagy szegénységi bizonyítvány, akár volt egyébként a doksiban hiba, akár nem.
-
efi99
őstag
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4056894/windows-7-update-kb4056894
"Ismert problémák ebben a frissítésben
A Microsoft jelenleg nem tud az ezzel a frissítéssel kapcsolatos semmilyen problémáról." -
efi99
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #61 üzenetére
Ha valamin szándékosan nem tesztelnek, akkor azt úgy hívják, hogy not supported. De akkor azt hirdessék meg! Nekünk kell kitalálni hogy melyik CPU-nál van a határvonal, mikor náluk az info ?
-
efi99
őstag
válasz
Enigma1945 #46 üzenetére
Ja, meg a későbbi frissítéseket jó eséllyel nem tudod felrakni. Mert minden későbbi összegzőben is benne lesz. (Sőt lehet, hogy feltétele lesz az újabb frissítések felrakásának)
A patch egyébként szerintem azért is hibás, mert 2-án visszajöttek a 2 hét karácsonyi szünetből, iszogatták reggel a kv-t, amikor berontott a főnök, hogy nagy gáz van, össze kéne rakni 1 nap alatt egy patch-at. Az MS nem tudom mennyit tudott időben az egészről, de az Intelnél eléggé el tudom képzelni, hogy - saját "jól" felfogott érdekükben - inkább lapították, bízván, hogy soha nem derül ki, vagy soká, amikor már minden hibás CPU-t eladtak és ezért tényleg csak pár napot foglalkozott mindenki az üggyel 4-e előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest