Új hozzászólás Aktív témák
-
-
En sem ertem, hogy mi koze az API-nak ahhoz, hogy ekkora kesleltetes van. 60 fps-sel szamolva ugye egy frame az 17 ms, vagyis ha 50+ ms a kesleltetes, akkor az azt jelenti, hogy az legalabb harom frame. A kerdes ezek utan az, hogy ez miert van? Mert maga a GPU a szamolassal vegzett az elso 17 ms-ban (vagy inkabb valamivel korabban), onnan kezdve meg?...
-
Jack@l
veterán
Összeadtad amit írtam? Tehát tökmindegy mivel, de 100fps-nél 1 kép kirajzolása 10 ms,
az input 2ms, ez manapság egy egérnél/gyroscopnál röhögve kissebb, a kijelző késleltetése még 10(nagyon megengedő voltam).
Ha jól számolok, ez 22. Faragni lehet a dolgon még 5-öt ha 200fps-el megy a game, 7,5-et ha 400-al. Akkor mi is a folyamatban a leggyengébb láncszem tekintve az elvégzett munka nagyságát?
(Persze, persze hogy a szutyok gép meg a csoró api... nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest