Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Végigolvasva az előző hozzászólásokat, tényleg nem tudom hova tenni magamat...
Én egészen idáig nem hallottam a játékról, de elkezdtem vele játszani, és teljesen magába szippantott. Egyszerűen LENYŰGÖZŐ a játékmenet, grafika és hangok hibátlan, irányítás szinte tökéletes...
Nem tudom eldönteni hogy az én ízlésem rossz, vagy ellenkező esetben mi a helyzet...
Pedig csak színvonalas játékokkal játszom, a kicsit rosszabb neveket (80% alatt) már meg sem nézem. Abszolút FPS fan vagyok, de ennek a játéknak akedvéért elviselem a TPS-t is mint ahogy tettem azt a Max Payne 3 esetében is.
Csak hogy érzékeltessem milyen játékokkal játszottam: MAFIA I-II, HL széria, BF egész széria, Bioshock szériák, Max Payne széria, Oblivion, Skyrim, stb.
Ilyenek nálam a süllyesztőben végezték: CoD széria (főleg az utolsó részek), F3AR, Ghost Recon Future Soldier, stbstb...
Még most sem értem a dolgot, szerintem EZ A JÁTÉK HATALMAS LETT. Főleg a játékmenet, történet, kevert stílus (TPS/FPS), környezet, és grafika fogott meg...de az egész jó, úgy ahogy van.
Nem hogy 1k-t de 10k-t is szívesen megadok érte bármikor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Drón topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ROG Ally Z1 Extreme + ajándék ROG Cetra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest