Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mcmike

őstag

Végigolvasva az előző hozzászólásokat, tényleg nem tudom hova tenni magamat... :F

Én egészen idáig nem hallottam a játékról, de elkezdtem vele játszani, és teljesen magába szippantott. Egyszerűen LENYŰGÖZŐ a játékmenet, grafika és hangok hibátlan, irányítás szinte tökéletes...

Nem tudom eldönteni hogy az én ízlésem rossz, vagy ellenkező esetben mi a helyzet... :B

Pedig csak színvonalas játékokkal játszom, a kicsit rosszabb neveket (80% alatt) már meg sem nézem. Abszolút FPS fan vagyok, de ennek a játéknak akedvéért elviselem a TPS-t is mint ahogy tettem azt a Max Payne 3 esetében is. :K

Csak hogy érzékeltessem milyen játékokkal játszottam: MAFIA I-II, HL széria, BF egész széria, Bioshock szériák, Max Payne széria, Oblivion, Skyrim, stb.

Ilyenek nálam a süllyesztőben végezték: CoD széria (főleg az utolsó részek), F3AR, Ghost Recon Future Soldier, stbstb...

Még most sem értem a dolgot, szerintem EZ A JÁTÉK HATALMAS LETT. Főleg a játékmenet, történet, kevert stílus (TPS/FPS), környezet, és grafika fogott meg...de az egész jó, úgy ahogy van.

Nem hogy 1k-t de 10k-t is szívesen megadok érte bármikor... ;)

Új hozzászólás Aktív témák